SISINA PARFUMERIE

Contactgegevens SISINA PARFUMERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SISINA PARFUMERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SISINA PARFUMERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Combattants 83; 1310; La Hulpe, België

Telefoon (phone): 02 654 12 14 (+32-02 654 12 14) 02 654 12 14 (+32-02 654 12 14)

Fax (fax): 02 652 38 16 (+32-02 652 38 16) 02 652 38 16 (+32-02 652 38 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SISINA PARFUMERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SISINA PARFUMERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SISINA PARFUMERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SISINA PARFUMERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SISINA PARFUMERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SISINA PARFUMERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SISINA PARFUMERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SISINA PARFUMERIE
Products information SISINA PARFUMERIE

BTW identificatienummer (tax): BE05886993408
Ondernemingsnummer: 9817626953
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Perfumery - Retail

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SISINA PARFUMERIE
(Get full report from official database of BE for SISINA PARFUMERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SISINA PARFUMERIE
Addition kinds of activities for SISINA PARFUMERIE

3841. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
233599. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
32690100. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
37249909. Smeersystemen, vliegtuigen | Lubricating systems, aircraft
59639907. Party-plan merchandising | Party-plan merchandising
87410100. Bedrijfsmanagement | Business management

Werken bij SISINA PARFUMERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SISINA PARFUMERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SISINA PARFUMERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SISINA PARFUMERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Demonstrateur/Chauffeur M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen - Basisonderhoud uitvoeren Het voertuig reinigen - Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen - Verplaatsingen doen: Nationaal - Opvolg- en activiteitengegevens registreren De informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren De conformiteit van de goederen samen met de klant controleren - De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken - Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controleren - Een voertuig manueel of met behulp van niet-gemotoriseerde machines voor goederenbehandeling laden en lossen - Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen met laadklep - Het traject bepalen volgens de eigenschappen van het voertuig, de lading en de leveringsprioriteiten

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

Zoek naar antwoorden van SISINA PARFUMERIE in sociale netwerken
Look for responds of SISINA PARFUMERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SISINA PARFUMERIE. Laat een reactie achter voor SISINA PARFUMERIE. SISINA PARFUMERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SISINA PARFUMERIE. Leave a respond for SISINA PARFUMERIE. SISINA PARFUMERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SISINA PARFUMERIE op de google maps. Adres en contacten SISINA PARFUMERIE
Location of SISINA PARFUMERIE on the google maps. Address and contacts of SISINA PARFUMERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come SISINA PARFUMERIE SISINA PARFUMERIE: GROUPE ARGENTA | COIFFURE SAHENDRA | General Solution Providers | Cefa SPRL | On Line Ready SPRL

Other related companies as SISINA PARFUMERIE: GROUPE ARGENTA | COIFFURE SAHENDRA | General Solution Providers | Cefa SPRL | On Line Ready SPRL

SISINA PARFUMERIE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SISINA PARFUMERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05886993408. Het bedrijf SISINA PARFUMERIE bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 83; 1310; La Hulpe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 455,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Perfumery - Retail.
De hoofdactiviteit van SISINA PARFUMERIE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SISINA PARFUMERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SISINA PARFUMERIE, openstaande posities, locatie van SISINA PARFUMERIE op de kaart.

SISINA PARFUMERIE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SISINA PARFUMERIE, company assigned to the tax number BE05886993408. The company SISINA PARFUMERIE is located at the address: Rue des Combattants 83; 1310; La Hulpe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 455,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beauty salons. List of products are Perfumery - Retail.
The main activity of SISINA PARFUMERIE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SISINA PARFUMERIE is not available. You also can look at reviews of SISINA PARFUMERIE, open positions, location of SISINA PARFUMERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SISINA PARFUMERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SISINA PARFUMERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SISINA PARFUMERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SISINA PARFUMERIE, employees, financial statistics.