FA. REMMERIE F. & C.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • FA. REMMERIE F. & C.
Private companiesTransportation by Air • FA. REMMERIE F. & C.

Contactgegevens FA. REMMERIE F. & C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. REMMERIE F. & C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. REMMERIE F. & C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEENSESTEENWEG 66; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56374256 (+32-56374256) 56374256 (+32-56374256)

Fax (fax): +32 (57) 757-38-67 +32 (57) 757-38-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. REMMERIE F. & C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. REMMERIE F. & C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. REMMERIE F. & C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. REMMERIE F. & C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. REMMERIE F. & C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. REMMERIE F. & C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. REMMERIE F. & C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. REMMERIE F. & C.
Products information FA. REMMERIE F. & C.

BTW identificatienummer (tax): BE05280273437
Ondernemingsnummer: 6265472412
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 544,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.

Product categorie (product category): Location de matériel pour banquets and événements. Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. REMMERIE F. & C.
(Get full report from official database of BE for FA. REMMERIE F. & C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. REMMERIE F. & C.
Addition kinds of activities for FA. REMMERIE F. & C.

289101. Sealants | Sealants
36450000. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
39990204. Haar netjes | Hair nets
51229904. Geneeskunde kast diversen | Medicine cabinet sundries
80499909. Ergotherapeut | Occupational therapist

Werken bij FA. REMMERIE F. & C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. REMMERIE F. & C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. REMMERIE F. & C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. REMMERIE F. & C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Student winkelmedewerker woensdag (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Rijmenam zijn we op zoek naar een gemotiveerde student. Dit voor enkel op woensdag. Je takenpakket zal bestaan uit: Rekken aanvullen Bestellingen uitpakken Winkel proper houden

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van FA. REMMERIE F. & C. in sociale netwerken
Look for responds of FA. REMMERIE F. & C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. REMMERIE F. & C.. Laat een reactie achter voor FA. REMMERIE F. & C.. FA. REMMERIE F. & C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. REMMERIE F. & C.. Leave a respond for FA. REMMERIE F. & C.. FA. REMMERIE F. & C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. REMMERIE F. & C. op de google maps. Adres en contacten FA. REMMERIE F. & C.
Location of FA. REMMERIE F. & C. on the google maps. Address and contacts of FA. REMMERIE F. & C.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. REMMERIE F. & C. FA. REMMERIE F. & C.: FRANCIS LOUPART | D.V.C. FORT. HOEILAART | MAISON LAFONTAINE | Windmolders J | KATLEEN CELIS

Other related companies as FA. REMMERIE F. & C.: FRANCIS LOUPART | D.V.C. FORT. HOEILAART | MAISON LAFONTAINE | Windmolders J | KATLEEN CELIS

FA. REMMERIE F. & C. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. REMMERIE F. & C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05280273437. Het bedrijf FA. REMMERIE F. & C. bevindt zich op het adres: MEENSESTEENWEG 66; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 544,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de matériel pour banquets and événements. Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca..
De hoofdactiviteit van FA. REMMERIE F. & C. is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. REMMERIE F. & C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. REMMERIE F. & C., openstaande posities, locatie van FA. REMMERIE F. & C. op de kaart.

FA. REMMERIE F. & C. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. REMMERIE F. & C., company assigned to the tax number BE05280273437. The company FA. REMMERIE F. & C. is located at the address: MEENSESTEENWEG 66; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 544,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de matériel pour banquets and événements. Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca..
The main activity of FA. REMMERIE F. & C. is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. REMMERIE F. & C. is not available. You also can look at reviews of FA. REMMERIE F. & C., open positions, location of FA. REMMERIE F. & C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. REMMERIE F. & C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. REMMERIE F. & C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. REMMERIE F. & C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. REMMERIE F. & C., employees, financial statistics.