ALL STAR JUKE JOINT THEMA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ALL STAR JUKE JOINT THEMA
Private companiesFood Stores • ALL STAR JUKE JOINT THEMA

Contactgegevens ALL STAR JUKE JOINT THEMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL STAR JUKE JOINT THEMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL STAR JUKE JOINT THEMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BETTENHOEK 15; 9506; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54325032 (+32-54325032) 54325032 (+32-54325032)

Fax (fax): +32 (83) 700-38-98 +32 (83) 700-38-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL STAR JUKE JOINT THEMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL STAR JUKE JOINT THEMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL STAR JUKE JOINT THEMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL STAR JUKE JOINT THEMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL STAR JUKE JOINT THEMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL STAR JUKE JOINT THEMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL STAR JUKE JOINT THEMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL STAR JUKE JOINT THEMA
Products information ALL STAR JUKE JOINT THEMA

BTW identificatienummer (tax): BE06192413330
Ondernemingsnummer: 9727539062
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.

Product categorie (product category): Location de matériel pour banquets and événements. Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL STAR JUKE JOINT THEMA
(Get full report from official database of BE for ALL STAR JUKE JOINT THEMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL STAR JUKE JOINT THEMA
Addition kinds of activities for ALL STAR JUKE JOINT THEMA

382203. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
593203. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
596202. Drank automaten | Beverage vending machines
17420204. Zonne-reflecterende isolatie film | Solar reflecting insulation film
20439908. Gierst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Millet: prepared as cereal breakfast food
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery
59469901. camera's | Cameras
61119906. Lening marketing associatie | Student loan marketing association
73790201. Computer hardware vereisten analyse | Computer hardware requirements analysis
80499901. acupuncteur | Acupuncturist

Werken bij ALL STAR JUKE JOINT THEMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL STAR JUKE JOINT THEMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL STAR JUKE JOINT THEMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL STAR JUKE JOINT THEMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

Zoek naar antwoorden van ALL STAR JUKE JOINT THEMA in sociale netwerken
Look for responds of ALL STAR JUKE JOINT THEMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL STAR JUKE JOINT THEMA. Laat een reactie achter voor ALL STAR JUKE JOINT THEMA. ALL STAR JUKE JOINT THEMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL STAR JUKE JOINT THEMA. Leave a respond for ALL STAR JUKE JOINT THEMA. ALL STAR JUKE JOINT THEMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL STAR JUKE JOINT THEMA op de google maps. Adres en contacten ALL STAR JUKE JOINT THEMA
Location of ALL STAR JUKE JOINT THEMA on the google maps. Address and contacts of ALL STAR JUKE JOINT THEMA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL STAR JUKE JOINT THEMA ALL STAR JUKE JOINT THEMA: LIMITE | Lebeau Ph | HUIS ANDA | W. LAUREYS | Fardem Belgium nv

Other related companies as ALL STAR JUKE JOINT THEMA: LIMITE | Lebeau Ph | HUIS ANDA | W. LAUREYS | Fardem Belgium nv

ALL STAR JUKE JOINT THEMA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL STAR JUKE JOINT THEMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06192413330. Het bedrijf ALL STAR JUKE JOINT THEMA bevindt zich op het adres: BETTENHOEK 15; 9506; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de matériel pour banquets and événements. Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca..
De hoofdactiviteit van ALL STAR JUKE JOINT THEMA is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL STAR JUKE JOINT THEMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL STAR JUKE JOINT THEMA, openstaande posities, locatie van ALL STAR JUKE JOINT THEMA op de kaart.

ALL STAR JUKE JOINT THEMA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL STAR JUKE JOINT THEMA, company assigned to the tax number BE06192413330. The company ALL STAR JUKE JOINT THEMA is located at the address: BETTENHOEK 15; 9506; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 366,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de matériel pour banquets and événements. Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca..
The main activity of ALL STAR JUKE JOINT THEMA is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL STAR JUKE JOINT THEMA is not available. You also can look at reviews of ALL STAR JUKE JOINT THEMA, open positions, location of ALL STAR JUKE JOINT THEMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL STAR JUKE JOINT THEMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL STAR JUKE JOINT THEMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL STAR JUKE JOINT THEMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL STAR JUKE JOINT THEMA, employees, financial statistics.