CDS

Contactgegevens CDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE KERSBEEK 294; 1180; UCCLE, België

Telefoon (phone): 23813201 (+32-23813201) 23813201 (+32-23813201)

Fax (fax): +32 (58) 665-56-73 +32 (58) 665-56-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CDS
Products information CDS

BTW identificatienummer (tax): BE06835113525
Ondernemingsnummer: 3484008789
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Chaises & Tables,Linge de Maison,Vaisselle,Podiums.. Produits: Vaisselle,Chaises & Tables,Podiums,Linge de Maison.

Product categorie (product category): Location de matériel pour banquets and événements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CDS
(Get full report from official database of BE for CDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CDS
Addition kinds of activities for CDS

162399. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
20139906. Bevroren vlees, van gekocht vlees | Frozen meats, from purchased meat
20150501. Ganzen, verwerkt, NSK | Geese, processed, nsk
35310804. Bucket of scarifier tanden | Bucket or scarifier teeth
49539901. As, inzameling en verwijdering | Ashes, collection and disposal
57190107. Glaswerk | Glassware
82499906. Reisagentschool | Travel agent school

Werken bij CDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Pijpfitter (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Bent u een ervaren pijpfitter of studeert u zopas af in dit vakgebied? Wij komen graag met u in contact! Voor verschillende opdrachtgevers uit de regio Limburg (NL) zijn we direct opzoek naar pijpfitters en lassers. Als u over de juiste certificaten beschikt kunnen we u een mooie carriere aanbieden op zeer lange termijn.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van CDS in sociale netwerken
Look for responds of CDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CDS. Laat een reactie achter voor CDS. CDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CDS. Leave a respond for CDS. CDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CDS op de google maps. Adres en contacten CDS
Location of CDS on the google maps. Address and contacts of CDS

Andere gerelateerde bedrijven als come CDS CDS: COIFFURE VEERLE | DE MAN | BONATO | ALBERT VERLEYSEN | FOTOGRAFIE DERDELINCKX KARL

Other related companies as CDS: COIFFURE VEERLE | DE MAN | BONATO | ALBERT VERLEYSEN | FOTOGRAFIE DERDELINCKX KARL

CDS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06835113525. Het bedrijf CDS bevindt zich op het adres: AVENUE KERSBEEK 294; 1180; UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 312,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de matériel pour banquets and événements. Lijst met producten zijn Produits: Chaises & Tables,Linge de Maison,Vaisselle,Podiums.. Produits: Vaisselle,Chaises & Tables,Podiums,Linge de Maison..
De hoofdactiviteit van CDS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CDS, openstaande posities, locatie van CDS op de kaart.

CDS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CDS, company assigned to the tax number BE06835113525. The company CDS is located at the address: AVENUE KERSBEEK 294; 1180; UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 312,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de matériel pour banquets and événements. List of products are Produits: Chaises & Tables,Linge de Maison,Vaisselle,Podiums.. Produits: Vaisselle,Chaises & Tables,Podiums,Linge de Maison..
The main activity of CDS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CDS is not available. You also can look at reviews of CDS, open positions, location of CDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CDS, employees, financial statistics.