ROBERT SMET EN ZONEN

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • ROBERT SMET EN ZONEN
Private companiesEating and Drinking Places • ROBERT SMET EN ZONEN

Contactgegevens ROBERT SMET EN ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT SMET EN ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT SMET EN ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KREEK 106; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37735469 (+32-37735469) 37735469 (+32-37735469)

Fax (fax): +32 (84) 804-77-11 +32 (84) 804-77-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT SMET EN ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT SMET EN ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT SMET EN ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT SMET EN ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT SMET EN ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT SMET EN ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT SMET EN ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT SMET EN ZONEN
Products information ROBERT SMET EN ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE03759490966
Ondernemingsnummer: 9393005371
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activités: Préparation de terrain.

Product categorie (product category): Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Démolition d?immeubles and terrassements. Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT SMET EN ZONEN
(Get full report from official database of BE for ROBERT SMET EN ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT SMET EN ZONEN
Addition kinds of activities for ROBERT SMET EN ZONEN

02410000. Zuivelboerderijen | Dairy farms
30691303. Rollen, massief of bedekt rubber | Rolls, solid or covered rubber
38120303. Kompassen en accessoires | Compasses and accessories
38420108. Linemen's veiligheidsgordels | Linemen's safety belts
41119903. Monorails, regelmatige route: behalve amusement en schilderachtig | Monorails, regular route: except amusement and scenic

Werken bij ROBERT SMET EN ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT SMET EN ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT SMET EN ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT SMET EN ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Operator CNC freesmachine + CNC draaibank (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zij we op zoek naar een operator cnc freesmachine + cnc draaibank

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van ROBERT SMET EN ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT SMET EN ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT SMET EN ZONEN. Laat een reactie achter voor ROBERT SMET EN ZONEN. ROBERT SMET EN ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT SMET EN ZONEN. Leave a respond for ROBERT SMET EN ZONEN. ROBERT SMET EN ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT SMET EN ZONEN op de google maps. Adres en contacten ROBERT SMET EN ZONEN
Location of ROBERT SMET EN ZONEN on the google maps. Address and contacts of ROBERT SMET EN ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT SMET EN ZONEN ROBERT SMET EN ZONEN: I.M.D. | Engelen Ch | ANNICK MARCHAND | PERFECT CARS | Deschamps A

Other related companies as ROBERT SMET EN ZONEN: I.M.D. | Engelen Ch | ANNICK MARCHAND | PERFECT CARS | Deschamps A

ROBERT SMET EN ZONEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT SMET EN ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03759490966. Het bedrijf ROBERT SMET EN ZONEN bevindt zich op het adres: KREEK 106; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Démolition d?immeubles and terrassements. Locations de machines and équipement pour la construction. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain..
De hoofdactiviteit van ROBERT SMET EN ZONEN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT SMET EN ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT SMET EN ZONEN, openstaande posities, locatie van ROBERT SMET EN ZONEN op de kaart.

ROBERT SMET EN ZONEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT SMET EN ZONEN, company assigned to the tax number BE03759490966. The company ROBERT SMET EN ZONEN is located at the address: KREEK 106; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Démolition d?immeubles and terrassements. Locations de machines and équipement pour la construction. List of products are Activités: Préparation de terrain..
The main activity of ROBERT SMET EN ZONEN is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT SMET EN ZONEN is not available. You also can look at reviews of ROBERT SMET EN ZONEN, open positions, location of ROBERT SMET EN ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT SMET EN ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT SMET EN ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT SMET EN ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT SMET EN ZONEN, employees, financial statistics.