PUMP & MIXING SERVICE

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • PUMP & MIXING SERVICE
Private companiesLeather and Leather Products • PUMP & MIXING SERVICE

Contactgegevens PUMP & MIXING SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUMP & MIXING SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUMP & MIXING SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTWEG 3; 1651; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23312867 (+32-23312867) 23312867 (+32-23312867)

Fax (fax): +32 (71) 412-34-71 +32 (71) 412-34-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUMP & MIXING SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUMP & MIXING SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUMP & MIXING SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUMP & MIXING SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUMP & MIXING SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUMP & MIXING SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUMP & MIXING SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUMP & MIXING SERVICE
Products information PUMP & MIXING SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE02482604980
Ondernemingsnummer: 3966583251
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activités: Isolation Acoustique,Isolation Thermique.. Produits & Services: Chapes.

Product categorie (product category): Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Constructions résidentielles spécifiques. Travaux d'isolation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUMP & MIXING SERVICE
(Get full report from official database of BE for PUMP & MIXING SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUMP & MIXING SERVICE
Addition kinds of activities for PUMP & MIXING SERVICE

018103. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
09710202. Jacht, commercieel | Hunting, commercial
14299913. Leisteen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Slate, crushed and broken-quarrying
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
23950400. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
27210100. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
36129903. Vibrators, interrupter | Vibrators, interrupter
49610000. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply

Werken bij PUMP & MIXING SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUMP & MIXING SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUMP & MIXING SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUMP & MIXING SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • REISAGENT - VERANTWOORDELIJKE ZAKENREIZEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een reisbureau gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk verantwoordelijke voor zakenreizen. Je bent de verantwoordelijk voor het team dat zakenreizen verzorgt Zelf verzorg je ook boekingen van zakenreizen Je zorgt dat de verkoopspolitiek perfect in praktijk wordt uitgeoefend Klantvriendelijkheid is voor jou prioriteit, je luistert naar klachten van de klanten Je motiveert je medewerkers om een professionele en klantgerichte houding te ontwikkelen Je optimaliseert de service van het reisbureau

  • proces operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van PUMP & MIXING SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of PUMP & MIXING SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUMP & MIXING SERVICE. Laat een reactie achter voor PUMP & MIXING SERVICE. PUMP & MIXING SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUMP & MIXING SERVICE. Leave a respond for PUMP & MIXING SERVICE. PUMP & MIXING SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUMP & MIXING SERVICE op de google maps. Adres en contacten PUMP & MIXING SERVICE
Location of PUMP & MIXING SERVICE on the google maps. Address and contacts of PUMP & MIXING SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come PUMP & MIXING SERVICE PUMP & MIXING SERVICE: WILFRIED VANHAVERBEKE | PIZZERIA BERNARDINO | A L'ECU DE BOURGOGNE | EBEN-LAMBERMONT | ILWA NV

Other related companies as PUMP & MIXING SERVICE: WILFRIED VANHAVERBEKE | PIZZERIA BERNARDINO | A L'ECU DE BOURGOGNE | EBEN-LAMBERMONT | ILWA NV

PUMP & MIXING SERVICE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUMP & MIXING SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02482604980. Het bedrijf PUMP & MIXING SERVICE bevindt zich op het adres: VAARTWEG 3; 1651; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Constructions résidentielles spécifiques. Travaux d'isolation. Lijst met producten zijn Activités: Isolation Acoustique,Isolation Thermique.. Produits & Services: Chapes..
De hoofdactiviteit van PUMP & MIXING SERVICE is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUMP & MIXING SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUMP & MIXING SERVICE, openstaande posities, locatie van PUMP & MIXING SERVICE op de kaart.

PUMP & MIXING SERVICE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUMP & MIXING SERVICE, company assigned to the tax number BE02482604980. The company PUMP & MIXING SERVICE is located at the address: VAARTWEG 3; 1651; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 779,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Constructions résidentielles spécifiques. Travaux d'isolation. List of products are Activités: Isolation Acoustique,Isolation Thermique.. Produits & Services: Chapes..
The main activity of PUMP & MIXING SERVICE is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PUMP & MIXING SERVICE is not available. You also can look at reviews of PUMP & MIXING SERVICE, open positions, location of PUMP & MIXING SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUMP & MIXING SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUMP & MIXING SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUMP & MIXING SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUMP & MIXING SERVICE, employees, financial statistics.