A VIDEO WAREHOUSE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • A VIDEO WAREHOUSE
Private companiesFood Stores • A VIDEO WAREHOUSE

Contactgegevens A VIDEO WAREHOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A VIDEO WAREHOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A VIDEO WAREHOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE WISTERZ?E 7; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE, België

Telefoon (phone): 10615052 (+32-10615052) 10615052 (+32-10615052)

Fax (fax): +32 (63) 418-74-63 +32 (63) 418-74-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A VIDEO WAREHOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A VIDEO WAREHOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A VIDEO WAREHOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A VIDEO WAREHOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A VIDEO WAREHOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A VIDEO WAREHOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A VIDEO WAREHOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A VIDEO WAREHOUSE
Products information A VIDEO WAREHOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE02434265136
Ondernemingsnummer: 6959259033
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits & Services: Services de Sécurité.. Produits: Equipement Audiovisuel.. Type de Matériel: Matériel audiovisuel.

Product categorie (product category): Location de machines de bureau and matériel informatique. Fournitures de bureau. Services de sécurité and entreprises de gardiennage. Location d'appareils audio-visuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A VIDEO WAREHOUSE
(Get full report from official database of BE for A VIDEO WAREHOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A VIDEO WAREHOUSE
Addition kinds of activities for A VIDEO WAREHOUSE

3423. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
22810208. Polypropyleen garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polypropylene yarn, spun: made from purchased staple
38450110. elektromyografen | Electromyographs
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment
50990802. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin operated machines
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
54510000. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
56210100. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores

Werken bij A VIDEO WAREHOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A VIDEO WAREHOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A VIDEO WAREHOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A VIDEO WAREHOUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

Zoek naar antwoorden van A VIDEO WAREHOUSE in sociale netwerken
Look for responds of A VIDEO WAREHOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A VIDEO WAREHOUSE. Laat een reactie achter voor A VIDEO WAREHOUSE. A VIDEO WAREHOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A VIDEO WAREHOUSE. Leave a respond for A VIDEO WAREHOUSE. A VIDEO WAREHOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A VIDEO WAREHOUSE op de google maps. Adres en contacten A VIDEO WAREHOUSE
Location of A VIDEO WAREHOUSE on the google maps. Address and contacts of A VIDEO WAREHOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come A VIDEO WAREHOUSE A VIDEO WAREHOUSE: VIDI-SQUARE - AV Solutions & Video Rental | EDMOND ANNET | JEAN ROLOUX | CARINA INGELS | BRANDWEERKAZERNE

Other related companies as A VIDEO WAREHOUSE: VIDI-SQUARE - AV Solutions & Video Rental | EDMOND ANNET | JEAN ROLOUX | CARINA INGELS | BRANDWEERKAZERNE

A VIDEO WAREHOUSE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A VIDEO WAREHOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02434265136. Het bedrijf A VIDEO WAREHOUSE bevindt zich op het adres: AVENUE DE WISTERZ?E 7; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Location de machines de bureau and matériel informatique. Fournitures de bureau. Services de sécurité and entreprises de gardiennage. Location d'appareils audio-visuels. Lijst met producten zijn Produits & Services: Services de Sécurité.. Produits: Equipement Audiovisuel.. Type de Matériel: Matériel audiovisuel..
De hoofdactiviteit van A VIDEO WAREHOUSE is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A VIDEO WAREHOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A VIDEO WAREHOUSE, openstaande posities, locatie van A VIDEO WAREHOUSE op de kaart.

A VIDEO WAREHOUSE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is A VIDEO WAREHOUSE, company assigned to the tax number BE02434265136. The company A VIDEO WAREHOUSE is located at the address: AVENUE DE WISTERZ?E 7; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Location de machines de bureau and matériel informatique. Fournitures de bureau. Services de sécurité and entreprises de gardiennage. Location d'appareils audio-visuels. List of products are Produits & Services: Services de Sécurité.. Produits: Equipement Audiovisuel.. Type de Matériel: Matériel audiovisuel..
The main activity of A VIDEO WAREHOUSE is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A VIDEO WAREHOUSE is not available. You also can look at reviews of A VIDEO WAREHOUSE, open positions, location of A VIDEO WAREHOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A VIDEO WAREHOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A VIDEO WAREHOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A VIDEO WAREHOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A VIDEO WAREHOUSE, employees, financial statistics.