UW EIGEN HUIS DER VLAAND.

Contactgegevens UW EIGEN HUIS DER VLAAND.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UW EIGEN HUIS DER VLAAND.: address, phone, fax, email, website, opening hours

UW EIGEN HUIS DER VLAAND.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERMEERSKAAI 147; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92452276 (+32-92452276) 92452276 (+32-92452276)

Fax (fax): +32 (56) 643-73-74 +32 (56) 643-73-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UW EIGEN HUIS DER VLAAND.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UW EIGEN HUIS DER VLAAND."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UW EIGEN HUIS DER VLAAND."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UW EIGEN HUIS DER VLAAND., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UW EIGEN HUIS DER VLAAND.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UW EIGEN HUIS DER VLAAND., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UW EIGEN HUIS DER VLAAND.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UW EIGEN HUIS DER VLAAND.
Products information UW EIGEN HUIS DER VLAAND.

BTW identificatienummer (tax): BE03650451660
Ondernemingsnummer: 8575347900
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Services: Financement.. Produits: Hypothèques.

Product categorie (product category): Location de logements sociaux. Crédit à la consommation. Prêts hypothécaires and crédits immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UW EIGEN HUIS DER VLAAND.
(Get full report from official database of BE for UW EIGEN HUIS DER VLAAND.)

Aanvulling soorten activiteiten voor UW EIGEN HUIS DER VLAAND.
Addition kinds of activities for UW EIGEN HUIS DER VLAAND.

953201. Gemeenschap en plattelandsontwikkeling | Community and rural development
50940102. Diamanten (edelstenen) | Diamonds (gems)
55719900. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec
56990103. Werkkleding | Work clothing
73891302. Bail bonding | Bail bonding
80119905. Chirurg | Surgeon

Werken bij UW EIGEN HUIS DER VLAAND.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UW EIGEN HUIS DER VLAAND.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UW EIGEN HUIS DER VLAAND.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UW EIGEN HUIS DER VLAAND.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van UW EIGEN HUIS DER VLAAND. in sociale netwerken
Look for responds of UW EIGEN HUIS DER VLAAND. in social networks

Lees alle opmerkingen voor UW EIGEN HUIS DER VLAAND.. Laat een reactie achter voor UW EIGEN HUIS DER VLAAND.. UW EIGEN HUIS DER VLAAND. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UW EIGEN HUIS DER VLAAND.. Leave a respond for UW EIGEN HUIS DER VLAAND.. UW EIGEN HUIS DER VLAAND. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UW EIGEN HUIS DER VLAAND. op de google maps. Adres en contacten UW EIGEN HUIS DER VLAAND.
Location of UW EIGEN HUIS DER VLAAND. on the google maps. Address and contacts of UW EIGEN HUIS DER VLAAND.

Andere gerelateerde bedrijven als come UW EIGEN HUIS DER VLAAND. UW EIGEN HUIS DER VLAAND.: FLCHACALLI FINE WINE SOCIETY NV | CHASSIS NORMA | Kantoor Vandewalle BVBA | Manderick | LA POSTE

Other related companies as UW EIGEN HUIS DER VLAAND.: FLCHACALLI FINE WINE SOCIETY NV | CHASSIS NORMA | Kantoor Vandewalle BVBA | Manderick | LA POSTE

UW EIGEN HUIS DER VLAAND. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UW EIGEN HUIS DER VLAAND., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03650451660. Het bedrijf UW EIGEN HUIS DER VLAAND. bevindt zich op het adres: NEERMEERSKAAI 147; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 769,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location de logements sociaux. Crédit à la consommation. Prêts hypothécaires and crédits immobiliers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement.. Produits: Hypothèques..
De hoofdactiviteit van UW EIGEN HUIS DER VLAAND. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UW EIGEN HUIS DER VLAAND. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UW EIGEN HUIS DER VLAAND., openstaande posities, locatie van UW EIGEN HUIS DER VLAAND. op de kaart.

UW EIGEN HUIS DER VLAAND. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is UW EIGEN HUIS DER VLAAND., company assigned to the tax number BE03650451660. The company UW EIGEN HUIS DER VLAAND. is located at the address: NEERMEERSKAAI 147; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 769,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location de logements sociaux. Crédit à la consommation. Prêts hypothécaires and crédits immobiliers. List of products are Produits & Services: Financement.. Produits: Hypothèques..
The main activity of UW EIGEN HUIS DER VLAAND. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UW EIGEN HUIS DER VLAAND. is not available. You also can look at reviews of UW EIGEN HUIS DER VLAAND., open positions, location of UW EIGEN HUIS DER VLAAND. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UW EIGEN HUIS DER VLAAND., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UW EIGEN HUIS DER VLAAND., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UW EIGEN HUIS DER VLAAND., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UW EIGEN HUIS DER VLAAND., employees, financial statistics.