SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ
Private companiesTransportation Services • SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ

Contactgegevens SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRECHTSEBAAN 52; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36637720 (+32-36637720) 36637720 (+32-36637720)

Fax (fax): +32 (61) 530-49-16 +32 (61) 530-49-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ
Products information SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ

BTW identificatienummer (tax): BE04945739746
Ondernemingsnummer: 6930694580
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de logements sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ
(Get full report from official database of BE for SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ
Addition kinds of activities for SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ

2675. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
9532. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
738903. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
24310203. Louver ramen, glas, houten frame | Louver windows, glass, wood frame
27969902. Electrotype platen | Electrotype plates
42120103. Live pluimveebedrijven | Live poultry haulage

Werken bij SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ in sociale netwerken
Look for responds of SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ. Laat een reactie achter voor SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ. SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ. Leave a respond for SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ. SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ op de google maps. Adres en contacten SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ
Location of SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ on the google maps. Address and contacts of SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ: COIFFURE CHIC | CALYPSO | Van Belleghem | OPEL OK | V. BEAUJEAN

Other related companies as SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ: COIFFURE CHIC | CALYPSO | Van Belleghem | OPEL OK | V. BEAUJEAN

SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04945739746. Het bedrijf SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ bevindt zich op het adres: BRECHTSEBAAN 52; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 451,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Location de logements sociaux. Producten gemaakt in SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ, openstaande posities, locatie van SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ op de kaart.

SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ, company assigned to the tax number BE04945739746. The company SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ is located at the address: BRECHTSEBAAN 52; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 451,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Location de logements sociaux. Products created in SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ were not found.
The main activity of SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ is not available. You also can look at reviews of SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ, open positions, location of SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOC. BOUW- EN KREDIETMIJ, employees, financial statistics.