L' HABITATION MODERNE

Contactgegevens L' HABITATION MODERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L' HABITATION MODERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

L' HABITATION MODERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHAVEPEYER 201/1; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71385920 (+32-71385920) 71385920 (+32-71385920)

Fax (fax): +32 (51) 759-77-68 +32 (51) 759-77-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L' HABITATION MODERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L' HABITATION MODERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L' HABITATION MODERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L' HABITATION MODERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L' HABITATION MODERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L' HABITATION MODERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L' HABITATION MODERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L' HABITATION MODERNE
Products information L' HABITATION MODERNE

BTW identificatienummer (tax): BE09844268798
Ondernemingsnummer: 6189941406
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in L' HABITATION MODERNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de logements sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L' HABITATION MODERNE
(Get full report from official database of BE for L' HABITATION MODERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor L' HABITATION MODERNE
Addition kinds of activities for L' HABITATION MODERNE

275207. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
278200. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
17310202. Energie beheerscontroles | Energy management controls
23229901. Nachtkleding, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Nightwear, men's and boys': from purchased materials
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps
76239901. Airconditioning reparatie | Air conditioning repair
76992500. Diverse reparatie van gebouwartikelen | Miscellaneous building item repair services

Werken bij L' HABITATION MODERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L' HABITATION MODERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L' HABITATION MODERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L' HABITATION MODERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van L' HABITATION MODERNE in sociale netwerken
Look for responds of L' HABITATION MODERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor L' HABITATION MODERNE. Laat een reactie achter voor L' HABITATION MODERNE. L' HABITATION MODERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L' HABITATION MODERNE. Leave a respond for L' HABITATION MODERNE. L' HABITATION MODERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L' HABITATION MODERNE op de google maps. Adres en contacten L' HABITATION MODERNE
Location of L' HABITATION MODERNE on the google maps. Address and contacts of L' HABITATION MODERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come L' HABITATION MODERNE L' HABITATION MODERNE: Geeraerts J-P | D. SIGNE | BOUSIFF | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Vanschel B

Other related companies as L' HABITATION MODERNE: Geeraerts J-P | D. SIGNE | BOUSIFF | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Vanschel B

L' HABITATION MODERNE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L' HABITATION MODERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09844268798. Het bedrijf L' HABITATION MODERNE bevindt zich op het adres: RUE CHAVEPEYER 201/1; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Location de logements sociaux. Producten gemaakt in L' HABITATION MODERNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L' HABITATION MODERNE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L' HABITATION MODERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L' HABITATION MODERNE, openstaande posities, locatie van L' HABITATION MODERNE op de kaart.

L' HABITATION MODERNE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is L' HABITATION MODERNE, company assigned to the tax number BE09844268798. The company L' HABITATION MODERNE is located at the address: RUE CHAVEPEYER 201/1; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Location de logements sociaux. Products created in L' HABITATION MODERNE were not found.
The main activity of L' HABITATION MODERNE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L' HABITATION MODERNE is not available. You also can look at reviews of L' HABITATION MODERNE, open positions, location of L' HABITATION MODERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L' HABITATION MODERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L' HABITATION MODERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L' HABITATION MODERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L' HABITATION MODERNE, employees, financial statistics.