VIDEOTHEEK JAMAR

Contactgegevens VIDEOTHEEK JAMAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDEOTHEEK JAMAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDEOTHEEK JAMAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOERSELDORP 35; 3582; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11422224 (+32-11422224) 11422224 (+32-11422224)

Fax (fax): +32 (51) 778-94-21 +32 (51) 778-94-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDEOTHEEK JAMAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDEOTHEEK JAMAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDEOTHEEK JAMAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDEOTHEEK JAMAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDEOTHEEK JAMAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDEOTHEEK JAMAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDEOTHEEK JAMAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDEOTHEEK JAMAR
Products information VIDEOTHEEK JAMAR

BTW identificatienummer (tax): BE05187164306
Ondernemingsnummer: 2416137695
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in VIDEOTHEEK JAMAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de cassettes vidéo and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDEOTHEEK JAMAR
(Get full report from official database of BE for VIDEOTHEEK JAMAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDEOTHEEK JAMAR
Addition kinds of activities for VIDEOTHEEK JAMAR

736399. Help leveringsdiensten, anders | Help supply services, nec
35520307. Napping machines, textiel | Napping machines, textile
36290204. Condensers, voor motoren of generatoren | Condensers, for motors or generators
50880104. Navigatieapparatuur en benodigdheden | Navigation equipment and supplies
65130000. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
76991503. Reparatie van fotografische apparatuur | Photographic equipment repair

Werken bij VIDEOTHEEK JAMAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDEOTHEEK JAMAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDEOTHEEK JAMAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDEOTHEEK JAMAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van VIDEOTHEEK JAMAR in sociale netwerken
Look for responds of VIDEOTHEEK JAMAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDEOTHEEK JAMAR. Laat een reactie achter voor VIDEOTHEEK JAMAR. VIDEOTHEEK JAMAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDEOTHEEK JAMAR. Leave a respond for VIDEOTHEEK JAMAR. VIDEOTHEEK JAMAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDEOTHEEK JAMAR op de google maps. Adres en contacten VIDEOTHEEK JAMAR
Location of VIDEOTHEEK JAMAR on the google maps. Address and contacts of VIDEOTHEEK JAMAR

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDEOTHEEK JAMAR VIDEOTHEEK JAMAR: Y. SERVAES | HAARSTUDIO CINDY | TER LINDE (SERVICE FLATS) | SHAMBLEAU | VDB FOTOAGENTSCHAP

Other related companies as VIDEOTHEEK JAMAR: Y. SERVAES | HAARSTUDIO CINDY | TER LINDE (SERVICE FLATS) | SHAMBLEAU | VDB FOTOAGENTSCHAP

VIDEOTHEEK JAMAR is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDEOTHEEK JAMAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05187164306. Het bedrijf VIDEOTHEEK JAMAR bevindt zich op het adres: KOERSELDORP 35; 3582; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Location de cassettes vidéo and audio. Producten gemaakt in VIDEOTHEEK JAMAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIDEOTHEEK JAMAR is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDEOTHEEK JAMAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDEOTHEEK JAMAR, openstaande posities, locatie van VIDEOTHEEK JAMAR op de kaart.

VIDEOTHEEK JAMAR is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDEOTHEEK JAMAR, company assigned to the tax number BE05187164306. The company VIDEOTHEEK JAMAR is located at the address: KOERSELDORP 35; 3582; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Location de cassettes vidéo and audio. Products created in VIDEOTHEEK JAMAR were not found.
The main activity of VIDEOTHEEK JAMAR is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDEOTHEEK JAMAR is not available. You also can look at reviews of VIDEOTHEEK JAMAR, open positions, location of VIDEOTHEEK JAMAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDEOTHEEK JAMAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDEOTHEEK JAMAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDEOTHEEK JAMAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDEOTHEEK JAMAR, employees, financial statistics.