VIDEO-C.D. CITY

Contactgegevens VIDEO-C.D. CITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDEO-C.D. CITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDEO-C.D. CITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ERTBRANDSTRAAT 254; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36050262 (+32-36050262) 36050262 (+32-36050262)

Fax (fax): +32 (2) 864-49-28 +32 (2) 864-49-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDEO-C.D. CITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDEO-C.D. CITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDEO-C.D. CITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDEO-C.D. CITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDEO-C.D. CITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDEO-C.D. CITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDEO-C.D. CITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDEO-C.D. CITY
Products information VIDEO-C.D. CITY

BTW identificatienummer (tax): BE08697570800
Ondernemingsnummer: 7021881103
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 746,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in VIDEO-C.D. CITY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de cassettes vidéo and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDEO-C.D. CITY
(Get full report from official database of BE for VIDEO-C.D. CITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDEO-C.D. CITY
Addition kinds of activities for VIDEO-C.D. CITY

12410103. Test saai, antraciet mijnbouw | Test boring, anthracite mining
22990305. Garen: vlas, jute, hennep en ramie | Yarn: flax, jute, hemp, and ramie
34990404. Trofeeën, metaal, behalve zilver | Trophies, metal, except silver
37130206. Cementmixerlichamen | Cement mixer bodies
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)
51370402. Caps en jurken | Caps and gowns
80710104. Patologisch laboratorium | Pathological laboratory
86990102. Bowlingclub | Bowling club

Werken bij VIDEO-C.D. CITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDEO-C.D. CITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDEO-C.D. CITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDEO-C.D. CITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Productie - operatoren - DRINGEND! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Indien je geen eigen vervoer hebt kan je altijd gebruik maken van de Maxmobiel Fijn werk Machine operator Verpakking en facturatie Sortering en verzending

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

  • Flexibele redders Zwemparadijs en Welnesscentrum (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar een geattesteerde redder! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Student gezocht weekends en vakanties voor broodjeszaak te knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: KNOKANTINO

    Type: Studentenjob

    U helpt met het bereiden van belegde broodjes, snacks U bedient de klanten U helpt bij de opkuis

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • fascia therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde fascia therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van VIDEO-C.D. CITY in sociale netwerken
Look for responds of VIDEO-C.D. CITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDEO-C.D. CITY. Laat een reactie achter voor VIDEO-C.D. CITY. VIDEO-C.D. CITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDEO-C.D. CITY. Leave a respond for VIDEO-C.D. CITY. VIDEO-C.D. CITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDEO-C.D. CITY op de google maps. Adres en contacten VIDEO-C.D. CITY
Location of VIDEO-C.D. CITY on the google maps. Address and contacts of VIDEO-C.D. CITY

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDEO-C.D. CITY VIDEO-C.D. CITY: Caubergs Alg. Woningbouw | FORTIS | Sonnet H | PHARMACIE PETREMENT | Net7 NV

Other related companies as VIDEO-C.D. CITY: Caubergs Alg. Woningbouw | FORTIS | Sonnet H | PHARMACIE PETREMENT | Net7 NV

VIDEO-C.D. CITY is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDEO-C.D. CITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08697570800. Het bedrijf VIDEO-C.D. CITY bevindt zich op het adres: ERTBRANDSTRAAT 254; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 746,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Location de cassettes vidéo and audio. Producten gemaakt in VIDEO-C.D. CITY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIDEO-C.D. CITY is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDEO-C.D. CITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDEO-C.D. CITY, openstaande posities, locatie van VIDEO-C.D. CITY op de kaart.

VIDEO-C.D. CITY is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDEO-C.D. CITY, company assigned to the tax number BE08697570800. The company VIDEO-C.D. CITY is located at the address: ERTBRANDSTRAAT 254; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 746,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Location de cassettes vidéo and audio. Products created in VIDEO-C.D. CITY were not found.
The main activity of VIDEO-C.D. CITY is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDEO-C.D. CITY is not available. You also can look at reviews of VIDEO-C.D. CITY, open positions, location of VIDEO-C.D. CITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDEO-C.D. CITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDEO-C.D. CITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDEO-C.D. CITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDEO-C.D. CITY, employees, financial statistics.