OPTIMA RENT

Contactgegevens OPTIMA RENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIMA RENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIMA RENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIEMASTEN 63; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56400699 (+32-56400699) 56400699 (+32-56400699)

Fax (fax): +32 (64) 379-15-46 +32 (64) 379-15-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIMA RENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIMA RENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIMA RENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIMA RENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIMA RENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIMA RENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIMA RENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIMA RENT
Products information OPTIMA RENT

BTW identificatienummer (tax): BE06831817626
Ondernemingsnummer: 2869873046
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 382,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Chapiteaux.. Produits: Equipement pour Fêtes Foraines,Ch?teaux Gonflables.. Produits: Equipement pour Fêtes Foraines.

Product categorie (product category): Location de biens divers. Equipement divers pour commerces Location de matériel pour banquets and événements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIMA RENT
(Get full report from official database of BE for OPTIMA RENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIMA RENT
Addition kinds of activities for OPTIMA RENT

242600. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
331299. Stofzuigers en stalen molens, nec | Blast furnaces and steel mills, nec
503299. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
509203. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements
35310603. Kraan dragers | Crane carriers
38250230. Standaardcellen | Standard cells
79991119. Ski instructie | Ski instruction

Werken bij OPTIMA RENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIMA RENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIMA RENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIMA RENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Administratief bediende (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vacature van Administratief Bediende ben je gemotiveerd om het volgende takenpakket uit te voeren: Opmaak van offertes Opvolgen van offertes Het correct bijstaan van de klanten in de toonzaal Telefonisch contact met klanten en leveranciers Het beantwoorden van inkomende telefoons van klanten met vragen omtrent leveringen producten offertes facturen etc. Algemene administratieve taken: klassement bestellingenetc. ...

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

  • Productie supervisor (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-office Waas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een uitgebreide opleiding word je ingeschakeld als productie supervisor van de liquid afdeling. Je maakt jouw team klaar voor vernieuwingen in het productieproces. Na implementatie van de vernieuwingen, evalueer je en stuur je bij waar nodig. Je stuurt het team aan en maakt de werkplanningen.

  • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

Zoek naar antwoorden van OPTIMA RENT in sociale netwerken
Look for responds of OPTIMA RENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIMA RENT. Laat een reactie achter voor OPTIMA RENT. OPTIMA RENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIMA RENT. Leave a respond for OPTIMA RENT. OPTIMA RENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIMA RENT op de google maps. Adres en contacten OPTIMA RENT
Location of OPTIMA RENT on the google maps. Address and contacts of OPTIMA RENT

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIMA RENT OPTIMA RENT: ELEKTRO QUIVRON | W. VAN BLAERE | DE NEEF | Segers H | Toyota Motor Europe

Other related companies as OPTIMA RENT: ELEKTRO QUIVRON | W. VAN BLAERE | DE NEEF | Segers H | Toyota Motor Europe

OPTIMA RENT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIMA RENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06831817626. Het bedrijf OPTIMA RENT bevindt zich op het adres: DRIEMASTEN 63; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 382,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Location de biens divers. Equipement divers pour commerces Location de matériel pour banquets and événements. Lijst met producten zijn Produits: Chapiteaux.. Produits: Equipement pour Fêtes Foraines,Ch?teaux Gonflables.. Produits: Equipement pour Fêtes Foraines..
De hoofdactiviteit van OPTIMA RENT is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIMA RENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIMA RENT, openstaande posities, locatie van OPTIMA RENT op de kaart.

OPTIMA RENT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIMA RENT, company assigned to the tax number BE06831817626. The company OPTIMA RENT is located at the address: DRIEMASTEN 63; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 382,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Location de biens divers. Equipement divers pour commerces Location de matériel pour banquets and événements. List of products are Produits: Chapiteaux.. Produits: Equipement pour Fêtes Foraines,Ch?teaux Gonflables.. Produits: Equipement pour Fêtes Foraines..
The main activity of OPTIMA RENT is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIMA RENT is not available. You also can look at reviews of OPTIMA RENT, open positions, location of OPTIMA RENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIMA RENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIMA RENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIMA RENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIMA RENT, employees, financial statistics.