STUDENTENHUIS DE WIT

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • STUDENTENHUIS DE WIT
Private companiesTransportation Services • STUDENTENHUIS DE WIT

Contactgegevens STUDENTENHUIS DE WIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDENTENHUIS DE WIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDENTENHUIS DE WIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J.B. VAN MONSSTRAAT 28; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 475268401 (+32-475268401) 475268401 (+32-475268401)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDENTENHUIS DE WIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDENTENHUIS DE WIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDENTENHUIS DE WIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDENTENHUIS DE WIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDENTENHUIS DE WIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDENTENHUIS DE WIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDENTENHUIS DE WIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDENTENHUIS DE WIT
Products information STUDENTENHUIS DE WIT

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Type d'Habitation: Logements pour Etudiants.

Product categorie (product category): Location d'habitations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDENTENHUIS DE WIT
(Get full report from official database of BE for STUDENTENHUIS DE WIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDENTENHUIS DE WIT
Addition kinds of activities for STUDENTENHUIS DE WIT

792204. Theatrale producenten | Theatrical producers
14110105. Marmeren, afmeting-steengroeven | Marble, dimension-quarrying
30690807. Thermometer hoesjes, rubber | Thermometer cases, rubber
33699903. Machines gietwerk, excl. | Machinery castings, exc. die, nonferrous, exc. alum. copper
37110403. Brandweerwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Fire department vehicles (motor vehicles), assembly of
39310507. Heads, drum | Heads, drum

Werken bij STUDENTENHUIS DE WIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDENTENHUIS DE WIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDENTENHUIS DE WIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDENTENHUIS DE WIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Administratief bediende toeristische sector (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij zal instaan voor: - Binnenkomende telefoons - Opmaken van offertes volgens de vraag van de klant - Prijsberekeningen maken in Excel - Uitwerken van reizen volgens behoeftes en budget van de klant - Administratie en opvolgen van planning van de reizen

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

  • student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van STUDENTENHUIS DE WIT in sociale netwerken
Look for responds of STUDENTENHUIS DE WIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDENTENHUIS DE WIT. Laat een reactie achter voor STUDENTENHUIS DE WIT. STUDENTENHUIS DE WIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDENTENHUIS DE WIT. Leave a respond for STUDENTENHUIS DE WIT. STUDENTENHUIS DE WIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDENTENHUIS DE WIT op de google maps. Adres en contacten STUDENTENHUIS DE WIT
Location of STUDENTENHUIS DE WIT on the google maps. Address and contacts of STUDENTENHUIS DE WIT

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDENTENHUIS DE WIT STUDENTENHUIS DE WIT: ETWAL SA | Publi City BVBA | MARC JANSSENS | SALLE VENT.HUISS.JUST.BXL | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as STUDENTENHUIS DE WIT: ETWAL SA | Publi City BVBA | MARC JANSSENS | SALLE VENT.HUISS.JUST.BXL | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

STUDENTENHUIS DE WIT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDENTENHUIS DE WIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf STUDENTENHUIS DE WIT bevindt zich op het adres: J.B. VAN MONSSTRAAT 28; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Location d'habitations. Lijst met producten zijn Type d'Habitation: Logements pour Etudiants..
De hoofdactiviteit van STUDENTENHUIS DE WIT is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDENTENHUIS DE WIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDENTENHUIS DE WIT, openstaande posities, locatie van STUDENTENHUIS DE WIT op de kaart.

STUDENTENHUIS DE WIT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDENTENHUIS DE WIT, company assigned to the tax number BE07882385253. The company STUDENTENHUIS DE WIT is located at the address: J.B. VAN MONSSTRAAT 28; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Location d'habitations. List of products are Type d'Habitation: Logements pour Etudiants..
The main activity of STUDENTENHUIS DE WIT is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDENTENHUIS DE WIT is not available. You also can look at reviews of STUDENTENHUIS DE WIT, open positions, location of STUDENTENHUIS DE WIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDENTENHUIS DE WIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDENTENHUIS DE WIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDENTENHUIS DE WIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDENTENHUIS DE WIT, employees, financial statistics.