VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT

Contactgegevens VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-GERTRUDISSTRAAT 4; 3511; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11235440 (+32-11235440) 11235440 (+32-11235440)

Fax (fax): +32 (51) 376-32-63 +32 (51) 376-32-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT
Products information VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT

BTW identificatienummer (tax): BE05469512939
Ondernemingsnummer: 7027099609
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Kayaks.

Product categorie (product category): Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT
(Get full report from official database of BE for VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT
Addition kinds of activities for VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT

10999907. Tin ertswinning | Tin ore mining
28510204. Intaglio inkt voertuig | Intaglio ink vehicle
32290501. Rietjes, glas | Straws, glass
34989906. Pijpsystemen voor pulp-, papier- en chemische industrie | Piping systems for pulp, paper, and chemical industries
35410402. Draaien, metalen snijden en polijsten | Lathes, metal cutting and polishing
38210125. Vacuümpompen, laboratorium | Vacuum pumps, laboratory
38240117. Water meters | Water meters
38269905. Stofmonsterings- en analyseapparatuur | Dust sampling and analysis equipment
80820000. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services

Werken bij VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT. Laat een reactie achter voor VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT. VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT. Leave a respond for VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT. VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT op de google maps. Adres en contacten VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT
Location of VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT on the google maps. Address and contacts of VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT: WILLY MEERSMAN | Computer & Network Supports | LMB Menuiserie Lefèvre-Besseling sa | Cesyma SPRL | De Cubber Ch & Zn

Other related companies as VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT: WILLY MEERSMAN | Computer & Network Supports | LMB Menuiserie Lefèvre-Besseling sa | Cesyma SPRL | De Cubber Ch & Zn

VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05469512939. Het bedrijf VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT bevindt zich op het adres: SINT-GERTRUDISSTRAAT 4; 3511; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Lijst met producten zijn Produits: Kayaks..
De hoofdactiviteit van VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT, openstaande posities, locatie van VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT op de kaart.

VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT, company assigned to the tax number BE05469512939. The company VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT is located at the address: SINT-GERTRUDISSTRAAT 4; 3511; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. List of products are Produits: Kayaks..
The main activity of VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT is not available. You also can look at reviews of VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT, open positions, location of VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMSE VER. VOOR WATERSP. HASSELT, employees, financial statistics.