GUY'S KARAOKE SHOW

Contactgegevens GUY'S KARAOKE SHOW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUY'S KARAOKE SHOW: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUY'S KARAOKE SHOW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 18; 3832; WELLEN, België

Telefoon (phone): 12747229 (+32-12747229) 12747229 (+32-12747229)

Fax (fax): +32 (16) 164-82-94 +32 (16) 164-82-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUY'S KARAOKE SHOW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUY'S KARAOKE SHOW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUY'S KARAOKE SHOW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUY'S KARAOKE SHOW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUY'S KARAOKE SHOW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUY'S KARAOKE SHOW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUY'S KARAOKE SHOW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUY'S KARAOKE SHOW
Products information GUY'S KARAOKE SHOW

BTW identificatienummer (tax): BE05619201660
Ondernemingsnummer: 9419097900
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activités: Disc-Jockey?s.. Produits: Karaoké.

Product categorie (product category): Location d'appareils audio-visuels. Animations diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUY'S KARAOKE SHOW
(Get full report from official database of BE for GUY'S KARAOKE SHOW)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUY'S KARAOKE SHOW
Addition kinds of activities for GUY'S KARAOKE SHOW

873400. Testlaboratoria | Testing laboratories
33399903. Berylliummetaal | Beryllium metal
38120120. Infrarood object detectie apparatuur | Infrared object detection equipment
50510403. Kwik | Mercury
50830202. Landscaping apparatuur | Landscaping equipment
50840703. Meet- en testapparatuur, elektrisch | Measuring and testing equipment, electrical
54990101. Dieetwaren | Dietetic foods
73840101. Photofinishing laboratorium | Photofinishing laboratory
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession

Werken bij GUY'S KARAOKE SHOW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUY'S KARAOKE SHOW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUY'S KARAOKE SHOW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUY'S KARAOKE SHOW. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksplas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

    Regio: GROOT-GELMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Jobstudent (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van GUY'S KARAOKE SHOW in sociale netwerken
Look for responds of GUY'S KARAOKE SHOW in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUY'S KARAOKE SHOW. Laat een reactie achter voor GUY'S KARAOKE SHOW. GUY'S KARAOKE SHOW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUY'S KARAOKE SHOW. Leave a respond for GUY'S KARAOKE SHOW. GUY'S KARAOKE SHOW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUY'S KARAOKE SHOW op de google maps. Adres en contacten GUY'S KARAOKE SHOW
Location of GUY'S KARAOKE SHOW on the google maps. Address and contacts of GUY'S KARAOKE SHOW

Andere gerelateerde bedrijven als come GUY'S KARAOKE SHOW GUY'S KARAOKE SHOW: Martin | Industrial Objects | SAINT-GUIDON | CAROLUS VANEYNDE | Vandeloise M

Other related companies as GUY'S KARAOKE SHOW: Martin | Industrial Objects | SAINT-GUIDON | CAROLUS VANEYNDE | Vandeloise M

GUY'S KARAOKE SHOW is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUY'S KARAOKE SHOW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05619201660. Het bedrijf GUY'S KARAOKE SHOW bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 18; 3832; WELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Location d'appareils audio-visuels. Animations diverses. Lijst met producten zijn Activités: Disc-Jockey?s.. Produits: Karaoké..
De hoofdactiviteit van GUY'S KARAOKE SHOW is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUY'S KARAOKE SHOW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUY'S KARAOKE SHOW, openstaande posities, locatie van GUY'S KARAOKE SHOW op de kaart.

GUY'S KARAOKE SHOW is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUY'S KARAOKE SHOW, company assigned to the tax number BE05619201660. The company GUY'S KARAOKE SHOW is located at the address: NIEUWSTRAAT 18; 3832; WELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Location d'appareils audio-visuels. Animations diverses. List of products are Activités: Disc-Jockey?s.. Produits: Karaoké..
The main activity of GUY'S KARAOKE SHOW is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GUY'S KARAOKE SHOW is not available. You also can look at reviews of GUY'S KARAOKE SHOW, open positions, location of GUY'S KARAOKE SHOW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUY'S KARAOKE SHOW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUY'S KARAOKE SHOW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUY'S KARAOKE SHOW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUY'S KARAOKE SHOW, employees, financial statistics.