VOEDERS LAMBRECHT NV

Contactgegevens VOEDERS LAMBRECHT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOEDERS LAMBRECHT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOEDERS LAMBRECHT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bunderstraat 10; 9770; Kruishoutem, België

Telefoon (phone): 09 388 72 00; 09 388 81 68 (+32-09 388 72 00; 09 388 81 68) 09 388 72 00; 09 388 81 68 (+32-09 388 72 00; 09 388 81 68)

Fax (fax): 09 388 66 65 (+32-09 388 66 65) 09 388 66 65 (+32-09 388 66 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOEDERS LAMBRECHT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOEDERS LAMBRECHT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOEDERS LAMBRECHT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOEDERS LAMBRECHT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOEDERS LAMBRECHT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOEDERS LAMBRECHT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOEDERS LAMBRECHT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOEDERS LAMBRECHT NV
Products information VOEDERS LAMBRECHT NV

BTW identificatienummer (tax): BE04426910400
Ondernemingsnummer: 7755493164
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 273,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Livestock food - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Livestock food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOEDERS LAMBRECHT NV
(Get full report from official database of BE for VOEDERS LAMBRECHT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOEDERS LAMBRECHT NV
Addition kinds of activities for VOEDERS LAMBRECHT NV

325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
449299. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
738914. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
20510000. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
20990100. stropen | Syrups
35410201. Borstelmachines (metaalbewerkingsmachines) | Brushing machines (metalworking machinery)
35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
73499900. Onderhoudswerkzaamheden, nec, nec | Building maintenance services, nec, nec
79299906. Entertainment service | Entertainment service

Werken bij VOEDERS LAMBRECHT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOEDERS LAMBRECHT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOEDERS LAMBRECHT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOEDERS LAMBRECHT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

  • ALLROUND SERVICE MEDEWERKER TE BORNEM (609-483) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde medewerker kom je terecht in een firma die oplossingen op maat realiseert bij het hijsen van lasten. Ze beschikken over een serviceteam dat onderhoudswerken uitvoert en defecten oplost. Als Allround Service Medewerker vervoeg je het serviceteam, coördineer en ondersteun je het. Je plant interventieaanvragen, prijsvragen en projecten in en volgt deze op. Je verwerkt werfverslagen en -rapporten. Monteurs en techniekers stuur je met de glimlach aan. De uit te voeren werken bereid je voor en controleer je.

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van VOEDERS LAMBRECHT NV in sociale netwerken
Look for responds of VOEDERS LAMBRECHT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOEDERS LAMBRECHT NV. Laat een reactie achter voor VOEDERS LAMBRECHT NV. VOEDERS LAMBRECHT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOEDERS LAMBRECHT NV. Leave a respond for VOEDERS LAMBRECHT NV. VOEDERS LAMBRECHT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOEDERS LAMBRECHT NV op de google maps. Adres en contacten VOEDERS LAMBRECHT NV
Location of VOEDERS LAMBRECHT NV on the google maps. Address and contacts of VOEDERS LAMBRECHT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VOEDERS LAMBRECHT NV VOEDERS LAMBRECHT NV: SALEMBIER | S.C. HUVO JEUK | ENTREPRISE SCHOLLAERT M | F. VANDENDAEL | DE POST

Other related companies as VOEDERS LAMBRECHT NV: SALEMBIER | S.C. HUVO JEUK | ENTREPRISE SCHOLLAERT M | F. VANDENDAEL | DE POST

VOEDERS LAMBRECHT NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOEDERS LAMBRECHT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04426910400. Het bedrijf VOEDERS LAMBRECHT NV bevindt zich op het adres: Bunderstraat 10; 9770; Kruishoutem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 273,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Livestock food - Retail. Lijst met producten zijn Livestock food - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van VOEDERS LAMBRECHT NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOEDERS LAMBRECHT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOEDERS LAMBRECHT NV, openstaande posities, locatie van VOEDERS LAMBRECHT NV op de kaart.

VOEDERS LAMBRECHT NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOEDERS LAMBRECHT NV, company assigned to the tax number BE04426910400. The company VOEDERS LAMBRECHT NV is located at the address: Bunderstraat 10; 9770; Kruishoutem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 273,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Livestock food - Retail. List of products are Livestock food - Mfg. & Whol..
The main activity of VOEDERS LAMBRECHT NV is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VOEDERS LAMBRECHT NV is not available. You also can look at reviews of VOEDERS LAMBRECHT NV, open positions, location of VOEDERS LAMBRECHT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOEDERS LAMBRECHT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOEDERS LAMBRECHT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOEDERS LAMBRECHT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOEDERS LAMBRECHT NV, employees, financial statistics.