VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI
Private companiesDepository Institutions • VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI

Contactgegevens VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roeselarestraat 56; 8610; Kortemark (Zarren-Werken), België

Telefoon (phone): 051 70 10 64; 051 70 13 84 (+32-051 70 10 64; 051 70 13 84) 051 70 10 64; 051 70 13 84 (+32-051 70 10 64; 051 70 13 84)

Fax (fax): 051 70 10 68 (+32-051 70 10 68) 051 70 10 68 (+32-051 70 10 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI
Products information VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI

BTW identificatienummer (tax): BE07805206298
Ondernemingsnummer: 7244628906
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Livestock food - Mfg. & Whol.; Containers for waste & dumping (Rental & transport)

Product categorie (product category): Livestock food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI
(Get full report from official database of BE for VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI
Addition kinds of activities for VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI

33129903. Hekpalen, ijzer en staal | Fence posts, iron and steel
35310502. Afwerkers en verspreiders (bouwmachines) | Finishers and spreaders (construction equipment)
38279905. Zekeringzetters | Fuse setters
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories
50859912. Signmaker apparatuur en benodigdheden | Signmaker equipment and supplies
73730000. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design

Werken bij VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMA NV

    Type: Vaste Job

    Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

Zoek naar antwoorden van VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI in sociale netwerken
Look for responds of VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI. Laat een reactie achter voor VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI. VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI. Leave a respond for VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI. VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI op de google maps. Adres en contacten VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI
Location of VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI on the google maps. Address and contacts of VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI: Forni J | Wéra | MARC DE WIT | TH?R?SE HUBLET | Reflet SPRL

Other related companies as VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI: Forni J | Wéra | MARC DE WIT | TH?R?SE HUBLET | Reflet SPRL

VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07805206298. Het bedrijf VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI bevindt zich op het adres: Roeselarestraat 56; 8610; Kortemark (Zarren-Werken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Livestock food - Retail. Lijst met producten zijn Livestock food - Mfg. & Whol.; Containers for waste & dumping (Rental & transport).
De hoofdactiviteit van VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI, openstaande posities, locatie van VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI op de kaart.

VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI, company assigned to the tax number BE07805206298. The company VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI is located at the address: Roeselarestraat 56; 8610; Kortemark (Zarren-Werken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Livestock food - Retail. List of products are Livestock food - Mfg. & Whol.; Containers for waste & dumping (Rental & transport).
The main activity of VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI is not available. You also can look at reviews of VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI, open positions, location of VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEMOORTEL-ROELENS RUDI, employees, financial statistics.