Stassen nv Landbouwprodukten

Contactgegevens Stassen nv Landbouwprodukten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stassen nv Landbouwprodukten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stassen nv Landbouwprodukten

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stokkemerbaan 150; 3650; Dilsen-Stokkem (Stokkem), België

Telefoon (phone): 089 75 25 20 (+32-089 75 25 20) 089 75 25 20 (+32-089 75 25 20)

Fax (fax): +32 (86) 137-33-99 +32 (86) 137-33-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stassen nv Landbouwprodukten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stassen nv Landbouwprodukten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stassen nv Landbouwprodukten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stassen nv Landbouwprodukten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stassen nv Landbouwprodukten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stassen nv Landbouwprodukten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stassen nv Landbouwprodukten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stassen nv Landbouwprodukten
Products information Stassen nv Landbouwprodukten

BTW identificatienummer (tax): BE07323455810
Ondernemingsnummer: 1478454589
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Stassen nv Landbouwprodukten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Livestock food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stassen nv Landbouwprodukten
(Get full report from official database of BE for Stassen nv Landbouwprodukten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stassen nv Landbouwprodukten
Addition kinds of activities for Stassen nv Landbouwprodukten

3469. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
326901. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
483399. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
495301. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
17110403. Zonne-energie contractant | Solar energy contractor
37140404. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
38270201. Lensbekledingsapparatuur | Lens coating equipment
38279907. interferometers | Interferometers
44990201. Bootschoonmaak | Boat cleaning
51999926. schelpen | Seashells

Werken bij Stassen nv Landbouwprodukten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stassen nv Landbouwprodukten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stassen nv Landbouwprodukten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stassen nv Landbouwprodukten. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lievens-Houtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKERZEEL)

    Regio: BEKKERZEEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van Stassen nv Landbouwprodukten in sociale netwerken
Look for responds of Stassen nv Landbouwprodukten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stassen nv Landbouwprodukten. Laat een reactie achter voor Stassen nv Landbouwprodukten. Stassen nv Landbouwprodukten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stassen nv Landbouwprodukten. Leave a respond for Stassen nv Landbouwprodukten. Stassen nv Landbouwprodukten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stassen nv Landbouwprodukten op de google maps. Adres en contacten Stassen nv Landbouwprodukten
Location of Stassen nv Landbouwprodukten on the google maps. Address and contacts of Stassen nv Landbouwprodukten

Andere gerelateerde bedrijven als come Stassen nv Landbouwprodukten Stassen nv Landbouwprodukten: Prik & Tik | HENRYK HACIK | Bowling Adinkerke-De Panne | ALTERNO | HEVAC TRADING COMPANY

Other related companies as Stassen nv Landbouwprodukten: Prik & Tik | HENRYK HACIK | Bowling Adinkerke-De Panne | ALTERNO | HEVAC TRADING COMPANY

Stassen nv Landbouwprodukten is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stassen nv Landbouwprodukten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07323455810. Het bedrijf Stassen nv Landbouwprodukten bevindt zich op het adres: Stokkemerbaan 150; 3650; Dilsen-Stokkem (Stokkem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 338,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Livestock food - Retail. Producten gemaakt in Stassen nv Landbouwprodukten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stassen nv Landbouwprodukten is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stassen nv Landbouwprodukten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stassen nv Landbouwprodukten, openstaande posities, locatie van Stassen nv Landbouwprodukten op de kaart.

Stassen nv Landbouwprodukten is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stassen nv Landbouwprodukten, company assigned to the tax number BE07323455810. The company Stassen nv Landbouwprodukten is located at the address: Stokkemerbaan 150; 3650; Dilsen-Stokkem (Stokkem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 338,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Livestock food - Retail. Products created in Stassen nv Landbouwprodukten were not found.
The main activity of Stassen nv Landbouwprodukten is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Stassen nv Landbouwprodukten is not available. You also can look at reviews of Stassen nv Landbouwprodukten, open positions, location of Stassen nv Landbouwprodukten on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stassen nv Landbouwprodukten, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stassen nv Landbouwprodukten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stassen nv Landbouwprodukten, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stassen nv Landbouwprodukten, employees, financial statistics.