Poelman M

Contactgegevens Poelman M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Poelman M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Poelman M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoolstraat 50; 9950; Waarschoot, België

Telefoon (phone): 09 377 10 64 (+32-09 377 10 64) 09 377 10 64 (+32-09 377 10 64)

Fax (fax): 09 377 10 69 (+32-09 377 10 69) 09 377 10 69 (+32-09 377 10 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Poelman M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Poelman M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Poelman M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Poelman M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Poelman M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Poelman M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Poelman M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Poelman M
Products information Poelman M

BTW identificatienummer (tax): BE09597900390
Ondernemingsnummer: 9783294677
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Poelman M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Livestock food - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Poelman M
(Get full report from official database of BE for Poelman M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Poelman M
Addition kinds of activities for Poelman M

411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
20330400. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
20350108. Sojasaus | Soy sauce
20910103. Brood, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
30890320. Raamkaders en sash, kunststoffen | Window frames and sash, plastics
35799901. Annuleren van machines, postkantoor | Canceling machinery, post office

Werken bij Poelman M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Poelman M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Poelman M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Poelman M. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Ploegbaas Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ervaren PLOEGBAAS elektricien m/v Allround projecten zowel industrieel als residentieel

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

  • Bediende orderinput (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

Zoek naar antwoorden van Poelman M in sociale netwerken
Look for responds of Poelman M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Poelman M. Laat een reactie achter voor Poelman M. Poelman M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Poelman M. Leave a respond for Poelman M. Poelman M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Poelman M op de google maps. Adres en contacten Poelman M
Location of Poelman M on the google maps. Address and contacts of Poelman M

Andere gerelateerde bedrijven als come Poelman M Poelman M: STEVENS PATRICK | Cotobel | Stas Veranda's BVBA | GARAGE MEURIS | ROULARTA MEDIA GROUP NV

Other related companies as Poelman M: STEVENS PATRICK | Cotobel | Stas Veranda's BVBA | GARAGE MEURIS | ROULARTA MEDIA GROUP NV

Poelman M is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Poelman M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09597900390. Het bedrijf Poelman M bevindt zich op het adres: Schoolstraat 50; 9950; Waarschoot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 819,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Livestock food - Retail. Producten gemaakt in Poelman M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Poelman M is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Poelman M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Poelman M, openstaande posities, locatie van Poelman M op de kaart.

Poelman M is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Poelman M, company assigned to the tax number BE09597900390. The company Poelman M is located at the address: Schoolstraat 50; 9950; Waarschoot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 819,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Livestock food - Retail. Products created in Poelman M were not found.
The main activity of Poelman M is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Poelman M is not available. You also can look at reviews of Poelman M, open positions, location of Poelman M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Poelman M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Poelman M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Poelman M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Poelman M, employees, financial statistics.