Van Reusel R

Contactgegevens Van Reusel R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Reusel R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Reusel R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Larumsebrugweg 111; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 58 89 30 (+32-014 58 89 30) 014 58 89 30 (+32-014 58 89 30)

Fax (fax): +32 (57) 481-17-58 +32 (57) 481-17-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Reusel R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Reusel R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Reusel R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Reusel R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Reusel R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Reusel R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Reusel R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Reusel R
Products information Van Reusel R

BTW identificatienummer (tax): BE03717742919
Ondernemingsnummer: 4613952636
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Van Reusel R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Livestock buyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Reusel R
(Get full report from official database of BE for Van Reusel R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Reusel R
Addition kinds of activities for Van Reusel R

017199. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
25140401. Bridge sets (meubels): metaal | Bridge sets (furniture): metal
36340308. Ventilatoren, propeller (venster type): huishouden | Fans, propeller (window type): household
50529900. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
76290201. Reparatie van elektrische apparatuur, hoogspanning | Electrical equipment repair, high voltage

Werken bij Van Reusel R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Reusel R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Reusel R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Reusel R. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van Van Reusel R in sociale netwerken
Look for responds of Van Reusel R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Reusel R. Laat een reactie achter voor Van Reusel R. Van Reusel R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Reusel R. Leave a respond for Van Reusel R. Van Reusel R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Reusel R op de google maps. Adres en contacten Van Reusel R
Location of Van Reusel R on the google maps. Address and contacts of Van Reusel R

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Reusel R Van Reusel R: HUIS CRISTO BELLO | Fitness-Berg | VANAELST | VIDANGE MONTOISE | Coomans R

Other related companies as Van Reusel R: HUIS CRISTO BELLO | Fitness-Berg | VANAELST | VIDANGE MONTOISE | Coomans R

Van Reusel R is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Reusel R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03717742919. Het bedrijf Van Reusel R bevindt zich op het adres: Larumsebrugweg 111; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 139,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Livestock buyers. Producten gemaakt in Van Reusel R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Reusel R is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Reusel R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Reusel R, openstaande posities, locatie van Van Reusel R op de kaart.

Van Reusel R is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Reusel R, company assigned to the tax number BE03717742919. The company Van Reusel R is located at the address: Larumsebrugweg 111; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 139,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Livestock buyers. Products created in Van Reusel R were not found.
The main activity of Van Reusel R is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Reusel R is not available. You also can look at reviews of Van Reusel R, open positions, location of Van Reusel R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Reusel R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Reusel R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Reusel R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Reusel R, employees, financial statistics.