Dominique P

Contactgegevens Dominique P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dominique P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dominique P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Recogne 24E; 6600; Bastogne (Noville), België

Telefoon (phone): 061 21 71 41 (+32-061 21 71 41) 061 21 71 41 (+32-061 21 71 41)

Fax (fax): +32 (53) 484-30-19 +32 (53) 484-30-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dominique P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dominique P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dominique P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dominique P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dominique P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dominique P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dominique P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dominique P
Products information Dominique P

BTW identificatienummer (tax): BE03869903564
Ondernemingsnummer: 2966552734
Hoofdstad (capital): 274,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Dominique P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Livestock breeding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dominique P
(Get full report from official database of BE for Dominique P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dominique P
Addition kinds of activities for Dominique P

8059. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
573601. Toetsenbordinstrumenten | Keyboard instruments
23950400. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
27590801. Decals: drukwerk, nsk | Decals: printing, nsk
28440503. lipsticks | Lipsticks
28920100. Primaire explosieven, zekeringen en detonators | Primary explosives, fuses and detonators
35550308. Sticks, printers ' | Sticks, printers'
37959900. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
59610201. Computersoftware, postorder | Computer software, mail order

Werken bij Dominique P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dominique P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dominique P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dominique P. Looking for open vacancies in other companies

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Betonarbeider (h/f) (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het produceren van betonnen wanden, trappen, balken en dergelijke. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen e.d.

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Ontvangst klanten - Barverantwoordelijke (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: EVER BEST COMPANY

    Type: Studentenjob

    De job bestaat uit 2 delen. Enerzijds (Karting) Ontvangst van klanten Inschrijvingen van kartsessies in de computer Aanmaak klantenkaarten Helmen en ander materiaal ter beschikking stellen aan de klanten ... Anderzijds (Cafetaria) Toogwerk ivm het cafetariagedeelte Dranken en kleine voedingswaren serveren Afwas Aanvullen frigo's, diepvries ...

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van Dominique P in sociale netwerken
Look for responds of Dominique P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dominique P. Laat een reactie achter voor Dominique P. Dominique P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dominique P. Leave a respond for Dominique P. Dominique P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dominique P op de google maps. Adres en contacten Dominique P
Location of Dominique P on the google maps. Address and contacts of Dominique P

Andere gerelateerde bedrijven als come Dominique P Dominique P: PLANETE BONSAI-CHINA TOWN BONSAI | GERARD DECOSTER | Jacobs BVBA | A. VAN ISACKER | Asstra-Form

Other related companies as Dominique P: PLANETE BONSAI-CHINA TOWN BONSAI | GERARD DECOSTER | Jacobs BVBA | A. VAN ISACKER | Asstra-Form

Dominique P is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dominique P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03869903564. Het bedrijf Dominique P bevindt zich op het adres: Recogne 24E; 6600; Bastogne (Noville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 274,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 106,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Livestock breeding. Producten gemaakt in Dominique P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dominique P is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dominique P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dominique P, openstaande posities, locatie van Dominique P op de kaart.

Dominique P is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dominique P, company assigned to the tax number BE03869903564. The company Dominique P is located at the address: Recogne 24E; 6600; Bastogne (Noville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 274,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 106,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Livestock breeding. Products created in Dominique P were not found.
The main activity of Dominique P is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dominique P is not available. You also can look at reviews of Dominique P, open positions, location of Dominique P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dominique P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dominique P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dominique P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dominique P, employees, financial statistics.