De Rycke-Claeys

Contactgegevens De Rycke-Claeys: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Rycke-Claeys: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Rycke-Claeys

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wessegem 5; 9910; Knesselare (Ursel), België

Telefoon (phone): 09 374 05 13 (+32-09 374 05 13) 09 374 05 13 (+32-09 374 05 13)

Fax (fax): +32 (83) 935-98-21 +32 (83) 935-98-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Rycke-Claeys: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Rycke-Claeys"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Rycke-Claeys"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Rycke-Claeys, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Rycke-Claeys. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Rycke-Claeys, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Rycke-Claeys. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Rycke-Claeys
Products information De Rycke-Claeys

BTW identificatienummer (tax): BE09656127929
Ondernemingsnummer: 8633026123
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in De Rycke-Claeys zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Livestock breeding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Rycke-Claeys
(Get full report from official database of BE for De Rycke-Claeys)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Rycke-Claeys
Addition kinds of activities for De Rycke-Claeys

364800. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
22960201. Koord voor het versterken van de industriële riem | Cord for reinforcing industrial belting
34710201. Buffing voor de handel | Buffing for the trade
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
38290502. Electrogamma ray loggers | Electrogamma ray loggers
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
79480104. Stock car racing | Stock car racing

Werken bij De Rycke-Claeys: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Rycke-Claeys: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Rycke-Claeys. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Rycke-Claeys. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • Huishoudhulp/Poetshulp Loenhout (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Tobania

    Type: Studentenjob

    Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

  • Elektro -monteur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BUTLER TECH

    Type: Vaste Job

    Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van De Rycke-Claeys in sociale netwerken
Look for responds of De Rycke-Claeys in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Rycke-Claeys. Laat een reactie achter voor De Rycke-Claeys. De Rycke-Claeys bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Rycke-Claeys. Leave a respond for De Rycke-Claeys. De Rycke-Claeys on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Rycke-Claeys op de google maps. Adres en contacten De Rycke-Claeys
Location of De Rycke-Claeys on the google maps. Address and contacts of De Rycke-Claeys

Andere gerelateerde bedrijven als come De Rycke-Claeys De Rycke-Claeys: INSTITUUT CAMARINA | Bourlond Jean | FA. DE WALLY | JADOUL JOHN | HUIS BULMOTO

Other related companies as De Rycke-Claeys: INSTITUUT CAMARINA | Bourlond Jean | FA. DE WALLY | JADOUL JOHN | HUIS BULMOTO

De Rycke-Claeys is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Rycke-Claeys, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656127929. Het bedrijf De Rycke-Claeys bevindt zich op het adres: Wessegem 5; 9910; Knesselare (Ursel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Livestock breeding. Producten gemaakt in De Rycke-Claeys zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Rycke-Claeys is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Rycke-Claeys is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Rycke-Claeys, openstaande posities, locatie van De Rycke-Claeys op de kaart.

De Rycke-Claeys is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Rycke-Claeys, company assigned to the tax number BE09656127929. The company De Rycke-Claeys is located at the address: Wessegem 5; 9910; Knesselare (Ursel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Livestock breeding. Products created in De Rycke-Claeys were not found.
The main activity of De Rycke-Claeys is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Rycke-Claeys is not available. You also can look at reviews of De Rycke-Claeys, open positions, location of De Rycke-Claeys on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Rycke-Claeys, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Rycke-Claeys, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Rycke-Claeys, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Rycke-Claeys, employees, financial statistics.