Veronique

Contactgegevens Veronique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Veronique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Veronique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beverlo Dorp 23; 3581; Beringen (Beverlo), België

Telefoon (phone): 011 34 22 49 (+32-011 34 22 49) 011 34 22 49 (+32-011 34 22 49)

Fax (fax): +32 (82) 524-41-31 +32 (82) 524-41-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Veronique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Veronique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Veronique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Veronique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Veronique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Veronique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Veronique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Veronique
Products information Veronique

BTW identificatienummer (tax): BE07161956787
Ondernemingsnummer: 7385803222
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Veronique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and underwear - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Veronique
(Get full report from official database of BE for Veronique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Veronique
Addition kinds of activities for Veronique

2791. zetwerk | Typesetting
5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
01720000. druiven | Grapes
22820202. Acryl- en modacrylfilamentgarens: gooien, wikkelen, enz | Acrylic and modacrylic filament yarn: throwing, winding, etc
25119901. Kampmeubilair: hout | Camp furniture: wood
36410107. Lampen, gloeilampen, elektrisch | Lamps, incandescent filament, electric
50859904. Filters, industrieel | Filters, industrial
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec

Werken bij Veronique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Veronique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Veronique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Veronique. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van Veronique in sociale netwerken
Look for responds of Veronique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Veronique. Laat een reactie achter voor Veronique. Veronique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Veronique. Leave a respond for Veronique. Veronique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Veronique op de google maps. Adres en contacten Veronique
Location of Veronique on the google maps. Address and contacts of Veronique

Andere gerelateerde bedrijven als come Veronique Veronique: LONCKE E. | HANCIAUX | Erkelens | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | De Waele J

Other related companies as Veronique: LONCKE E. | HANCIAUX | Erkelens | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | De Waele J

Veronique is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Veronique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07161956787. Het bedrijf Veronique bevindt zich op het adres: Beverlo Dorp 23; 3581; Beringen (Beverlo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 569,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lingerie and underwear - Retail. Producten gemaakt in Veronique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Veronique is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Veronique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Veronique, openstaande posities, locatie van Veronique op de kaart.

Veronique is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Veronique, company assigned to the tax number BE07161956787. The company Veronique is located at the address: Beverlo Dorp 23; 3581; Beringen (Beverlo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 569,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lingerie and underwear - Retail. Products created in Veronique were not found.
The main activity of Veronique is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Veronique is not available. You also can look at reviews of Veronique, open positions, location of Veronique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Veronique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Veronique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Veronique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Veronique, employees, financial statistics.