ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV
Private companiesMotor Freight Transportation • ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV

Contactgegevens ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Pieter Coeckestraat 47 9300 Aalst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-21-47-80 32-53-21-47-80

Fax (fax): 32-53-78-95-09 32-53-78-95-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV
Products information ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV

BTW identificatienummer (tax): BE01465545654
Ondernemingsnummer: 4954528808
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 786,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV
(Get full report from official database of BE for ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV
Addition kinds of activities for ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV

679200. Olie royalty traders | Oil royalty traders
07210102. Boomgaard en wijnstoksnijwerk | Orchard tree and vine pruning services
34440503. Plaatsen, plaatwerk | Casings, sheet metal
36510202. Videocamera-audio-recorders, huishoudelijk gebruik | Video camera-audio recorders, household use
38120301. Antennes, radar of communicatie | Antennas, radar or communications
55990102. Glijders, behalve hangen | Gliders, except hang
57149901. gordijnen | Curtains
59459901. Kite winkels | Kite stores

Werken bij ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • TUINARBEIDER (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

  • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

Zoek naar antwoorden van ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV in sociale netwerken
Look for responds of ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV. Laat een reactie achter voor ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV. ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV. Leave a respond for ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV. ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV op de google maps. Adres en contacten ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV
Location of ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV on the google maps. Address and contacts of ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV: Vincent Haarstudio | Diels Robert | L. VENDRAM | MICHEL DE RODDER | Vekeman G

Other related companies as ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV: Vincent Haarstudio | Diels Robert | L. VENDRAM | MICHEL DE RODDER | Vekeman G

ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01465545654. Het bedrijf ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV bevindt zich op het adres: Pieter Coeckestraat 47 9300 Aalst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 786,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting - contractors. Producten gemaakt in ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV, openstaande posities, locatie van ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV op de kaart.

ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV is a company, that was registered 1995 in Aalst region, Belgium. Full name of company is ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV, company assigned to the tax number BE01465545654. The company ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV is located at the address: Pieter Coeckestraat 47 9300 Aalst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 786,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting - contractors. Products created in ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV were not found.
The main activity of ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV is not available. You also can look at reviews of ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV, open positions, location of ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. VERMEIREN & CO IN VEREFFENING NV, employees, financial statistics.