Régine

Contactgegevens Régine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Régine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Régine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Loofstraat 33; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 25 57 30 (+32-056 25 57 30) 056 25 57 30 (+32-056 25 57 30)

Fax (fax): +32 (59) 654-22-75 +32 (59) 654-22-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Régine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Régine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Régine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Régine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Régine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Régine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Régine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Régine
Products information Régine

BTW identificatienummer (tax): BE08747009277
Ondernemingsnummer: 7233917236
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Régine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and underwear - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Régine
(Get full report from official database of BE for Régine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Régine
Addition kinds of activities for Régine

204501. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
17619902. Plafonds, metaal: montage en reparatie | Ceilings, metal: erection and repair
22990600. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
33310200. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
35939901. Vloeistofvermogen actuatoren, hydraulisch of pneumatisch | Fluid power actuators, hydraulic or pneumatic
51990202. kalenders | Calendars
59610303. Record en / of tape (muziek of video) club, postorder | Record and/or tape (music or video) club, mail order

Werken bij Régine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Régine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Régine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Régine. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • bottelaar M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

  • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student technieker zomer (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

  • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van Régine in sociale netwerken
Look for responds of Régine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Régine. Laat een reactie achter voor Régine. Régine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Régine. Leave a respond for Régine. Régine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Régine op de google maps. Adres en contacten Régine
Location of Régine on the google maps. Address and contacts of Régine

Andere gerelateerde bedrijven als come Régine Régine: VAREL ALARMGROUP VAG HASSELT NV | Scala (La) | OMA'S MEUBEL | Ivens E | Fran?ois Katrien

Other related companies as Régine: VAREL ALARMGROUP VAG HASSELT NV | Scala (La) | OMA'S MEUBEL | Ivens E | Fran?ois Katrien

Régine is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Régine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08747009277. Het bedrijf Régine bevindt zich op het adres: Loofstraat 33; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 495,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lingerie and underwear - Retail. Producten gemaakt in Régine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Régine is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Régine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Régine, openstaande posities, locatie van Régine op de kaart.

Régine is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Régine, company assigned to the tax number BE08747009277. The company Régine is located at the address: Loofstraat 33; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 495,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lingerie and underwear - Retail. Products created in Régine were not found.
The main activity of Régine is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Régine is not available. You also can look at reviews of Régine, open positions, location of Régine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Régine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Régine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Régine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Régine, employees, financial statistics.