LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL
Private companiesMotor Freight Transportation • LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL

Contactgegevens LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Galerie Louise 47; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 511 21 87 (+32-02 511 21 87) 02 511 21 87 (+32-02 511 21 87)

Fax (fax): 02 511 60 26 (+32-02 511 60 26) 02 511 60 26 (+32-02 511 60 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL
Products information LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02226623535
Ondernemingsnummer: 4268707275
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Dance supplies; Bathing- & beachwear

Product categorie (product category): Lingerie and underwear - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL
(Get full report from official database of BE for LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL
Addition kinds of activities for LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL

399399. Tekens en reclame specialiteiten, nec | Signs and advertising specialties, nec
20480203. Paardvlees, ingeblikt: bereid als diervoeder | Horse meat, canned: prepared as animal feed
23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
26559902. Pannen en leegten, vezels of karton: uit gekochte materialen | Pans and voids, fiber or cardboard: from purchased material
30110102. Vliegtuigen binnenbanden | Airplane inner tubes
82439900. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec

Werken bij LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkersgast/Patissier M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bereiden van patisserie op een ambachtelijke manier. Je werkt in een team van 2 mensen. - Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden - Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) - Voedingswaren bereiden: Gebakjes - Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen - Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven De gisting controleren - De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Customer Service Representative (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

  • renovatie arbeider (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

  • Technisch medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een elektrozaak te Wommelgem zoeken wij een gedreven medewerker om het bestaande team te versterken. De taken zijn: leveren en plaatsen van huishoudtoestellen, zowel vrijstaand als inbouw leveren en plaatsen van televiesietoestellen, Sonos installaties en dergelijke meer herstellen van huishoudtoestellen

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL. Laat een reactie achter voor LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL. LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL. Leave a respond for LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL. LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL op de google maps. Adres en contacten LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL
Location of LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL on the google maps. Address and contacts of LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL: WILLY VAN VRECKEM | PEDICURE DZIALAK | FA. HERMANS ERIK | Van Den Heuvel F | VAN NEDER NV

Other related companies as LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL: WILLY VAN VRECKEM | PEDICURE DZIALAK | FA. HERMANS ERIK | Van Den Heuvel F | VAN NEDER NV

LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02226623535. Het bedrijf LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL bevindt zich op het adres: Galerie Louise 47; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lingerie and underwear - Retail. Lijst met producten zijn Dance supplies; Bathing- & beachwear.
De hoofdactiviteit van LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL, openstaande posities, locatie van LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL op de kaart.

LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL, company assigned to the tax number BE02226623535. The company LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL is located at the address: Galerie Louise 47; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lingerie and underwear - Retail. List of products are Dance supplies; Bathing- & beachwear.
The main activity of LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL is not available. You also can look at reviews of LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL, open positions, location of LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMELIGHT BEACH & FITNESS SPRL, employees, financial statistics.