ELLY LINGERIE

Contactgegevens ELLY LINGERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELLY LINGERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELLY LINGERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bondgenotenlaan 82; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 23 81 06 (+32-016 23 81 06) 016 23 81 06 (+32-016 23 81 06)

Fax (fax): +32 (3) 226-58-60 +32 (3) 226-58-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELLY LINGERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELLY LINGERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELLY LINGERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELLY LINGERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELLY LINGERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELLY LINGERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELLY LINGERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELLY LINGERIE
Products information ELLY LINGERIE

BTW identificatienummer (tax): BE08818145751
Ondernemingsnummer: 9989013671
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ELLY LINGERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and underwear - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELLY LINGERIE
(Get full report from official database of BE for ELLY LINGERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELLY LINGERIE
Addition kinds of activities for ELLY LINGERIE

384205. Bandages en dressings | Bandages and dressings
543199. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
20910207. Mollusks: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mollusks: packaged in cans, jars, etc.
22829907. Windgaren | Winding yarn
32970303. Hoge temperatuur mortel, nonclay | High temperature mortar, nonclay
39310405. Trombones en delen | Trombones and parts
39519900. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
51370602. Jurken | Dresses
82210101. College, behalve junior | College, except junior

Werken bij ELLY LINGERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELLY LINGERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELLY LINGERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELLY LINGERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

  • Technieker sanitair/ centrale verwarming (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde technieker sanitair/centrale verwarming (m/v)! Je staat in voor het onderhoud en kleine herstellingen van centrale verwarming en sanitair. Dit bij particulieren in de buurt.

  • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

  • Patissier (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

  • Beenhouwer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi grootwarenhuis in de regio Mechelen, zijn we op zoek naar een gediplomeerde beenhouwer die instaat voor : - het bereiden van gehakt - het versnijden van rundsvlees - het marineren en prepareren van vlees

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Student kassa (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Drupal Front-end developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Claerhout NV Communicatiehuis

    Type: Vaste Job

    Functie Je werkt creatieve voorstellen verder uit op basis van aangeleverde designs. Je zet flowcharts, wireframes of prototypes op aan de hand van een functionele analyse. Samen met de back-end developer bepaal je mee de technische analyse in functie van theming & UX. In nauwe samenwerking met een back-end developer bouw je Drupal sites. Je zet webdesigns moeiteloos om in HTML5 + CSS3 + JS. Je werkt volgens een concrete methodologie en workflow. Je begeleidt de klant of projectmanager bij de invulling van de websites. Je bouwt en onderhoudt custom base-themes. In team bepaal je de aanpak en planning van een project. Je ondersteunt je collega’s met jouw kennis van Drupal front-end development.

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van ELLY LINGERIE in sociale netwerken
Look for responds of ELLY LINGERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELLY LINGERIE. Laat een reactie achter voor ELLY LINGERIE. ELLY LINGERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELLY LINGERIE. Leave a respond for ELLY LINGERIE. ELLY LINGERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELLY LINGERIE op de google maps. Adres en contacten ELLY LINGERIE
Location of ELLY LINGERIE on the google maps. Address and contacts of ELLY LINGERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ELLY LINGERIE ELLY LINGERIE: ANDY LEFEVERE | Grenier (Ets) | LEON NAMECHE | M. VOROS | DE FRUITPOORT

Other related companies as ELLY LINGERIE: ANDY LEFEVERE | Grenier (Ets) | LEON NAMECHE | M. VOROS | DE FRUITPOORT

ELLY LINGERIE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELLY LINGERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08818145751. Het bedrijf ELLY LINGERIE bevindt zich op het adres: Bondgenotenlaan 82; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lingerie and underwear - Retail. Producten gemaakt in ELLY LINGERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELLY LINGERIE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELLY LINGERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELLY LINGERIE, openstaande posities, locatie van ELLY LINGERIE op de kaart.

ELLY LINGERIE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELLY LINGERIE, company assigned to the tax number BE08818145751. The company ELLY LINGERIE is located at the address: Bondgenotenlaan 82; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lingerie and underwear - Retail. Products created in ELLY LINGERIE were not found.
The main activity of ELLY LINGERIE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELLY LINGERIE is not available. You also can look at reviews of ELLY LINGERIE, open positions, location of ELLY LINGERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELLY LINGERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELLY LINGERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELLY LINGERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELLY LINGERIE, employees, financial statistics.