Demolder Orthos NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Demolder Orthos NV
Private companiesRailroad Transportation • Demolder Orthos NV

Contactgegevens Demolder Orthos NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demolder Orthos NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demolder Orthos NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bampslaan 20; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 23 91 (+32-011 22 23 91) 011 22 23 91 (+32-011 22 23 91)

Fax (fax): 011 22 00 14 (+32-011 22 00 14) 011 22 00 14 (+32-011 22 00 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demolder Orthos NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demolder Orthos NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demolder Orthos NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demolder Orthos NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demolder Orthos NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demolder Orthos NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demolder Orthos NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demolder Orthos NV
Products information Demolder Orthos NV

BTW identificatienummer (tax): BE01587219238
Ondernemingsnummer: 2126373291
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Truss-makers; Chairs - Invalid; Bathing- & beachwear; Orthopedists; Rehabiliation apparatus & aids; Shoes & slippers - Retail

Product categorie (product category): Lingerie and underwear - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demolder Orthos NV
(Get full report from official database of BE for Demolder Orthos NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demolder Orthos NV
Addition kinds of activities for Demolder Orthos NV

326400. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
17919900. Structurele stalen erectie, nec | Structural steel erection, nec
23719903. Bevestigingskoppen op bont nekpunten | Mounting heads on fur neckpieces
23859904. Gowns, plastic: gemaakt van gekochte materialen | Gowns, plastic: made from purchased materials
72170101. Tapijt en meubilair schoonmaken op locatie | Carpet and furniture cleaning on location

Werken bij Demolder Orthos NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demolder Orthos NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demolder Orthos NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demolder Orthos NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november vrij? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Aanvuller te grootwarenhuis Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grootwarenhuis te Deurne zoekt Unique Merksem een volume aanvuller. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verzorgt de logistieke dienstverlening voor de afdeling - Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verkoopsruimte, volgens de instructies op het gebied van aanwezigheid, versheid, productinformatie en promoties. - Je zorgt ervoor dat klanten hun aankopen vlot weten te vinden en helpt klanten vriendelijk verder - Je zorgt voor een correcte en duidelijke prijsaanduiding

  • Productiemedewerker | 2 ploegen | snelle opstart | Herentals - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar productiearbeiders in de regio Herentals en Olen voor een snelle opstart. Ben je vanaf volgende week beschikbaar en kan je in twee ploegen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als jobstudent voor administratief werk van 27/8-31/8. Je bent cijfermatig aangelegd en kan goed overweg met excel.

  • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een medisch pedicure/ podoloog (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / pedicure / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Demolder Orthos NV in sociale netwerken
Look for responds of Demolder Orthos NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demolder Orthos NV. Laat een reactie achter voor Demolder Orthos NV. Demolder Orthos NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demolder Orthos NV. Leave a respond for Demolder Orthos NV. Demolder Orthos NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demolder Orthos NV op de google maps. Adres en contacten Demolder Orthos NV
Location of Demolder Orthos NV on the google maps. Address and contacts of Demolder Orthos NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Demolder Orthos NV Demolder Orthos NV: D'HONDT GUY | Bauwelinck Haircap BVBA | H?TEL RESTAURANT 'LES ARCADES` | RODHAIN G. | Publi Belgium Europe NV

Other related companies as Demolder Orthos NV: D'HONDT GUY | Bauwelinck Haircap BVBA | H?TEL RESTAURANT 'LES ARCADES` | RODHAIN G. | Publi Belgium Europe NV

Demolder Orthos NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demolder Orthos NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01587219238. Het bedrijf Demolder Orthos NV bevindt zich op het adres: Bampslaan 20; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lingerie and underwear - Retail. Lijst met producten zijn Truss-makers; Chairs - Invalid; Bathing- & beachwear; Orthopedists; Rehabiliation apparatus & aids; Shoes & slippers - Retail.
De hoofdactiviteit van Demolder Orthos NV is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demolder Orthos NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demolder Orthos NV, openstaande posities, locatie van Demolder Orthos NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Demolder Orthos NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demolder Orthos NV, company assigned to the tax number BE01587219238. The company Demolder Orthos NV is located at the address: Bampslaan 20; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lingerie and underwear - Retail. List of products are Truss-makers; Chairs - Invalid; Bathing- & beachwear; Orthopedists; Rehabiliation apparatus & aids; Shoes & slippers - Retail.
The main activity of Demolder Orthos NV is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Demolder Orthos NV is not available. You also can look at reviews of Demolder Orthos NV, open positions, location of Demolder Orthos NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demolder Orthos NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demolder Orthos NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demolder Orthos NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demolder Orthos NV, employees, financial statistics.