Cent Dessus Dessous

Contactgegevens Cent Dessus Dessous: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cent Dessus Dessous: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cent Dessus Dessous

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Octave Battaille 5B; 7971; Beloeil (Basècles), België

Telefoon (phone): 069 57 94 25 (+32-069 57 94 25) 069 57 94 25 (+32-069 57 94 25)

Fax (fax): +32 (60) 363-32-91 +32 (60) 363-32-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cent Dessus Dessous: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cent Dessus Dessous"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cent Dessus Dessous"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cent Dessus Dessous, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cent Dessus Dessous. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cent Dessus Dessous, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cent Dessus Dessous. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cent Dessus Dessous
Products information Cent Dessus Dessous

BTW identificatienummer (tax): BE09044464111
Ondernemingsnummer: 4159667968
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Cent Dessus Dessous zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and underwear - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cent Dessus Dessous
(Get full report from official database of BE for Cent Dessus Dessous)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cent Dessus Dessous
Addition kinds of activities for Cent Dessus Dessous

20539905. Knishes, bevroren | Knishes, frozen
23960300. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
33399910. Magnesium raffinage (primaire) | Magnesium refining (primary)
34839913. Torpedo's en delen (verordeningen) | Torpedoes and parts (ordnance)
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type
50320202. pleisterwerk | Stucco
80430000. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists

Werken bij Cent Dessus Dessous: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cent Dessus Dessous: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cent Dessus Dessous. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cent Dessus Dessous. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent administratie (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: Agilitas Asse

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Cent Dessus Dessous in sociale netwerken
Look for responds of Cent Dessus Dessous in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cent Dessus Dessous. Laat een reactie achter voor Cent Dessus Dessous. Cent Dessus Dessous bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cent Dessus Dessous. Leave a respond for Cent Dessus Dessous. Cent Dessus Dessous on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cent Dessus Dessous op de google maps. Adres en contacten Cent Dessus Dessous
Location of Cent Dessus Dessous on the google maps. Address and contacts of Cent Dessus Dessous

Andere gerelateerde bedrijven als come Cent Dessus Dessous Cent Dessus Dessous: ATS SPRL | E5 MODE | Gaspar D | HAIR PLUSS | DE POST

Other related companies as Cent Dessus Dessous: ATS SPRL | E5 MODE | Gaspar D | HAIR PLUSS | DE POST

Cent Dessus Dessous is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cent Dessus Dessous, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09044464111. Het bedrijf Cent Dessus Dessous bevindt zich op het adres: Rue Octave Battaille 5B; 7971; Beloeil (Basècles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lingerie and underwear - Retail. Producten gemaakt in Cent Dessus Dessous zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cent Dessus Dessous is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cent Dessus Dessous is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cent Dessus Dessous, openstaande posities, locatie van Cent Dessus Dessous op de kaart.

Cent Dessus Dessous is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cent Dessus Dessous, company assigned to the tax number BE09044464111. The company Cent Dessus Dessous is located at the address: Rue Octave Battaille 5B; 7971; Beloeil (Basècles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lingerie and underwear - Retail. Products created in Cent Dessus Dessous were not found.
The main activity of Cent Dessus Dessous is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cent Dessus Dessous is not available. You also can look at reviews of Cent Dessus Dessous, open positions, location of Cent Dessus Dessous on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cent Dessus Dessous, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cent Dessus Dessous, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cent Dessus Dessous, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cent Dessus Dessous, employees, financial statistics.