Bilitis

Contactgegevens Bilitis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bilitis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bilitis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruggestraat 38; 8930; Menen, België

Telefoon (phone): 056 51 75 54 (+32-056 51 75 54) 056 51 75 54 (+32-056 51 75 54)

Fax (fax): +32 (3) 648-90-55 +32 (3) 648-90-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bilitis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bilitis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bilitis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bilitis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bilitis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bilitis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bilitis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bilitis
Products information Bilitis

BTW identificatienummer (tax): BE02568298339
Ondernemingsnummer: 1934112548
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Bilitis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and underwear - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bilitis
(Get full report from official database of BE for Bilitis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bilitis
Addition kinds of activities for Bilitis

399301. Elektrische tekens | Electric signs
502303. Venster meubilair | Window furnishings
20320207. Macaroni: verpakt in blikjes, potten, enz. | Macaroni: packaged in cans, jars, etc.
30890300. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
35230418. Watertroggen | Water troughs
37140600. Motorstuursystemen en onderdelen | Motor vehicle steering systems and parts
38610503. Diazotype (whiteprint) reproductie machines en apparatuur | Diazotype (whiteprint) reproduction machines and equipment
50510201. Draagstapels, ijzer of staal | Bearing piles, iron or steel
62829902. Beleggingsadviesdienst | Investment advisory service

Werken bij Bilitis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bilitis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bilitis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bilitis. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: MAARTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

Zoek naar antwoorden van Bilitis in sociale netwerken
Look for responds of Bilitis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bilitis. Laat een reactie achter voor Bilitis. Bilitis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bilitis. Leave a respond for Bilitis. Bilitis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bilitis op de google maps. Adres en contacten Bilitis
Location of Bilitis on the google maps. Address and contacts of Bilitis

Andere gerelateerde bedrijven als come Bilitis Bilitis: DANIEL COTILLE | ID Sales B.V.B.A. | KERIMO | ALBERT HOTELET | H?SEYIN BUYUKBOYACI

Other related companies as Bilitis: DANIEL COTILLE | ID Sales B.V.B.A. | KERIMO | ALBERT HOTELET | H?SEYIN BUYUKBOYACI

Bilitis is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bilitis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02568298339. Het bedrijf Bilitis bevindt zich op het adres: Bruggestraat 38; 8930; Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lingerie and underwear - Retail. Producten gemaakt in Bilitis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bilitis is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bilitis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bilitis, openstaande posities, locatie van Bilitis op de kaart.

Bilitis is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bilitis, company assigned to the tax number BE02568298339. The company Bilitis is located at the address: Bruggestraat 38; 8930; Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lingerie and underwear - Retail. Products created in Bilitis were not found.
The main activity of Bilitis is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bilitis is not available. You also can look at reviews of Bilitis, open positions, location of Bilitis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bilitis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bilitis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bilitis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bilitis, employees, financial statistics.