CARESSE

Contactgegevens CARESSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARESSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARESSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARON DE GIEYLAAN 9; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92820732 (+32-92820732) 92820732 (+32-92820732)

Fax (fax): +32 (71) 480-39-23 +32 (71) 480-39-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARESSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARESSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARESSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARESSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARESSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARESSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARESSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARESSE
Products information CARESSE

BTW identificatienummer (tax): BE09616302490
Ondernemingsnummer: 2712219238
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CARESSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and ondergoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARESSE
(Get full report from official database of BE for CARESSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARESSE
Addition kinds of activities for CARESSE

252199. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
35470210. Rechte machines (machines voor walsbouwmachines) | Straightening machinery (rolling mill equipment)
35799911. Ticket tellen machines | Ticket counting machines
37130101. Vrachtwagens | Truck beds
55610100. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
57369901. Band instrumenten | Band instruments
73359902. Kleurafscheiding, fotografische en filmfilm | Color separation, photographic and movie film
79299907. Goochelaar | Magician

Werken bij CARESSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARESSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARESSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARESSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Gemotiveerde technieker 2-ploegen regio Ieper M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: Je staat in voor de nodige interne herstellingswerken of onderhoudswerken volgens de werkplanning. Je helpt technische verbeteringsprojecten opsporen, uitwerken en testen. Je zal de veiligheid van het machinepark in orde houden volgens de geldende normen. Klaarzetten van de productiemachines en uitvoeren van formaatwissels, opvolgen van productieproces. Je helpt meedenken op groepsniveau en streeft mee naar een verbeteringscultuur.

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 24 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag ,dinsdag en op donderdag en vrijdag in dit gastgezin, telkens in halve dagen(idealiter namiddag) .Op vrijdag werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, uren kunnen besproken worden. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Student horeca (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van CARESSE in sociale netwerken
Look for responds of CARESSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARESSE. Laat een reactie achter voor CARESSE. CARESSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARESSE. Leave a respond for CARESSE. CARESSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARESSE op de google maps. Adres en contacten CARESSE
Location of CARESSE on the google maps. Address and contacts of CARESSE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARESSE CARESSE: EENDRACHT | SPORTKRING LEEUW | JOYCE ALEN | Colinet Juliette | De Greef

Other related companies as CARESSE: EENDRACHT | SPORTKRING LEEUW | JOYCE ALEN | Colinet Juliette | De Greef

CARESSE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARESSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09616302490. Het bedrijf CARESSE bevindt zich op het adres: BARON DE GIEYLAAN 9; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lingerie and ondergoed. Producten gemaakt in CARESSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARESSE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARESSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARESSE, openstaande posities, locatie van CARESSE op de kaart.

CARESSE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARESSE, company assigned to the tax number BE09616302490. The company CARESSE is located at the address: BARON DE GIEYLAAN 9; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lingerie and ondergoed. Products created in CARESSE were not found.
The main activity of CARESSE is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CARESSE is not available. You also can look at reviews of CARESSE, open positions, location of CARESSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARESSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARESSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARESSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARESSE, employees, financial statistics.