Molon M

Contactgegevens Molon M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Molon M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Molon M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Broustin 81; 1083; Bruxelles (Ganshoren), België

Telefoon (phone): 02 425 32 03; 0496 55 07 75 (+32-02 425 32 03; 0496 55 07 75) 02 425 32 03; 0496 55 07 75 (+32-02 425 32 03; 0496 55 07 75)

Fax (fax): +32 (83) 805-56-45 +32 (83) 805-56-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Molon M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Molon M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Molon M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Molon M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Molon M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Molon M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Molon M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Molon M
Products information Molon M

BTW identificatienummer (tax): BE06860931396
Ondernemingsnummer: 2294738769
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Chiropodists

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Molon M
(Get full report from official database of BE for Molon M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Molon M
Addition kinds of activities for Molon M

701102. Vakantie logeert | Vacation lodges
26219903. Kabel of jute papier | Rope or jute paper
30890218. Tops: dispenser, shaker, etc .: kunststof | Tops: dispenser, shaker, etc.: plastics
38420301. Cosmetische restauraties | Cosmetic restorations
51990304. Kat doos vulmiddel | Cat box filler
59619908. Educatieve benodigdheden en uitrusting, postorder | Educational supplies and equipment, mail order
79990903. Paardenshowen | Horse shows

Werken bij Molon M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Molon M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Molon M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Molon M. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • metser-diender (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een metser.

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Sales Representative Medische Sector (THINES)

    Regio: THINES

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Vaste Job

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Flexijob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van Molon M in sociale netwerken
Look for responds of Molon M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Molon M. Laat een reactie achter voor Molon M. Molon M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Molon M. Leave a respond for Molon M. Molon M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Molon M op de google maps. Adres en contacten Molon M
Location of Molon M on the google maps. Address and contacts of Molon M

Andere gerelateerde bedrijven als come Molon M Molon M: GENTRY ESPACE | Data Innovations Europe SA | Wiard Optique | MORDAN | LAURENT VAN DYCK

Other related companies as Molon M: GENTRY ESPACE | Data Innovations Europe SA | Wiard Optique | MORDAN | LAURENT VAN DYCK

Molon M is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Molon M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06860931396. Het bedrijf Molon M bevindt zich op het adres: Avenue Broustin 81; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Chiropodists.
De hoofdactiviteit van Molon M is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Molon M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Molon M, openstaande posities, locatie van Molon M op de kaart.

Molon M is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Molon M, company assigned to the tax number BE06860931396. The company Molon M is located at the address: Avenue Broustin 81; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beauty salons. List of products are Chiropodists.
The main activity of Molon M is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Molon M is not available. You also can look at reviews of Molon M, open positions, location of Molon M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Molon M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Molon M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Molon M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Molon M, employees, financial statistics.