Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.
Private companiesFood and Kindred Products • Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.

Contactgegevens Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 276iz 5 9800 Deinze, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.
Products information Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06227020263
Ondernemingsnummer: 7175964355
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Rotational drives; Steel structures

Product categorie (product category): Lightweight Alloy And Aluminium Constructions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.

2679. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
3231. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
262102. Parchment, securites en bankbiljetten | Parchment, securites, and bank note papers
17959900. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
24991202. Bussen, hout | Bushings, wood
36799907. Hermetische afdichtingen, voor elektronische apparatuur | Hermetic seals, for electronic equipment
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts

Werken bij Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service officer (TIJDELIJK!) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een tijdelijke opdracht in de Customer Service? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service Officer die mee de klantendienst wil ondersteunen. Je staat mensen per telefoon en e-mail te woord met vragen over facturatie, technische issues, klachten,… Dankzij je servicegerichte mentaliteit weet je het probleem te analyseren een oplossing aan te reiken. Je geeft pro-actief mee hoe deze issues in de toekomst te vermijden zijn.

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ALLRENBO

    Type: Vaste Job

    Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.. Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.. Leave a respond for Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.. Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.
Location of Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.: MIXT | TELELINK | Hondenschool Merksem | TOP CHOICE | SUPER G.B. PARTNER

Other related companies as Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A.: MIXT | TELELINK | Hondenschool Merksem | TOP CHOICE | SUPER G.B. PARTNER

Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06227020263. Het bedrijf Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 276iz 5 9800 Deinze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lightweight Alloy And Aluminium Constructions. Lijst met producten zijn Rotational drives; Steel structures.
De hoofdactiviteit van Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06227020263. The company Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. is located at the address: Kortrijksesteenweg 276iz 5 9800 Deinze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lightweight Alloy And Aluminium Constructions. List of products are Rotational drives; Steel structures.
The main activity of Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A., open positions, location of Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Metaalconstructie D.A.M. B.V.B.A., employees, financial statistics.