Vandenheede NV

Contactgegevens Vandenheede NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandenheede NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandenheede NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijngaardveld 52; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 72 95 20 (+32-053 72 95 20) 053 72 95 20 (+32-053 72 95 20)

Fax (fax): +32 (61) 198-57-16 +32 (61) 198-57-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandenheede NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandenheede NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandenheede NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandenheede NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandenheede NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandenheede NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandenheede NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandenheede NV
Products information Vandenheede NV

BTW identificatienummer (tax): BE03085205078
Ondernemingsnummer: 2251068115
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Electric supplies - Mfg. & Whol.; Electric contractors - Industrial

Product categorie (product category): Lighting fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandenheede NV
(Get full report from official database of BE for Vandenheede NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandenheede NV
Addition kinds of activities for Vandenheede NV

3143. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
38410212. retinoscopen | Retinoscopes
39140506. Liefdevolle kopjes, roestvrij staal | Loving cups, stainless steel
63710101. Pensioenfondsen | Pension funds
73891408. Time-sharing condominium uitwisseling | Time-share condominium exchange

Werken bij Vandenheede NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandenheede NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandenheede NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandenheede NV. Looking for open vacancies in other companies

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Onderhoudsmecanicien Tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Inhouse Ontex Buggenhout

    Type: Vaste Job

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmecanicien ter versterking van het team in twee ploegen. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudsmecanicien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud van de geautomatiseerde machines. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de correcte afstemming van de productielijnen. Dit steeds in samenspraak met je team, kwaliteitsverantwoordelijke en ploegbaas.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Vandenheede NV in sociale netwerken
Look for responds of Vandenheede NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandenheede NV. Laat een reactie achter voor Vandenheede NV. Vandenheede NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandenheede NV. Leave a respond for Vandenheede NV. Vandenheede NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandenheede NV op de google maps. Adres en contacten Vandenheede NV
Location of Vandenheede NV on the google maps. Address and contacts of Vandenheede NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandenheede NV Vandenheede NV: R & M REVISMA NV | BUREAU WERMENBOL | J.D. DABIN | APOTHEEK LAMMENS | GEUNS

Other related companies as Vandenheede NV: R & M REVISMA NV | BUREAU WERMENBOL | J.D. DABIN | APOTHEEK LAMMENS | GEUNS

Vandenheede NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandenheede NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03085205078. Het bedrijf Vandenheede NV bevindt zich op het adres: Wijngaardveld 52; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lighting fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Electric supplies - Mfg. & Whol.; Electric contractors - Industrial.
De hoofdactiviteit van Vandenheede NV is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandenheede NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandenheede NV, openstaande posities, locatie van Vandenheede NV op de kaart.

Vandenheede NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandenheede NV, company assigned to the tax number BE03085205078. The company Vandenheede NV is located at the address: Wijngaardveld 52; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lighting fixtures - Retail. List of products are Electric supplies - Mfg. & Whol.; Electric contractors - Industrial.
The main activity of Vandenheede NV is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandenheede NV is not available. You also can look at reviews of Vandenheede NV, open positions, location of Vandenheede NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandenheede NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandenheede NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandenheede NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandenheede NV, employees, financial statistics.