TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE

Contactgegevens TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sparrenweg 260; 3980; Tessenderlo, België

Telefoon (phone): 013 67 88 84; 0475 32 60 81 (+32-013 67 88 84; 0475 32 60 81) 013 67 88 84; 0475 32 60 81 (+32-013 67 88 84; 0475 32 60 81)

Fax (fax): 013 67 88 84 (+32-013 67 88 84) 013 67 88 84 (+32-013 67 88 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE
Products information TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE01487792968
Ondernemingsnummer: 4599945068
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lighting fixtures - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE
(Get full report from official database of BE for TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE
Addition kinds of activities for TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE

2992. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
25140205. Krukjes, huishoudelijk, opgevuld of vlak: metaal | Stools, household, padded or plain: metal
26550400. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
31310502. vertrekken | Quarters
51130305. Fiber blikjes en drums | Fiber cans and drums
51919903. Kweekhuis apparatuur en benodigdheden | Greenhouse equipment and supplies

Werken bij TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

  • convoyeur/bijrijder Krefel m/v opstart 18/10/2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat samen met een collega van Krefel in voor het leveren van de gekochte toestellen bij de mensen thuis en de eventuele aansluiting hiervan met hulp van de vaste medewerker van Krefel. - laden en lossen

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zoersel en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

Zoek naar antwoorden van TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE. Laat een reactie achter voor TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE. TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE. Leave a respond for TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE. TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE op de google maps. Adres en contacten TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE
Location of TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE on the google maps. Address and contacts of TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE: KASTANJEHOF | ROSKAM P. | LAMBERT D.L. VERPAKKINGEN | De Meyer BVBA | Timino

Other related companies as TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE: KASTANJEHOF | ROSKAM P. | LAMBERT D.L. VERPAKKINGEN | De Meyer BVBA | Timino

TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487792968. Het bedrijf TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE bevindt zich op het adres: Sparrenweg 260; 3980; Tessenderlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lighting fixtures - Rental. Producten gemaakt in TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE, openstaande posities, locatie van TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE op de kaart.

TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE, company assigned to the tax number BE01487792968. The company TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE is located at the address: Sparrenweg 260; 3980; Tessenderlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lighting fixtures - Rental. Products created in TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE were not found.
The main activity of TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE is not available. You also can look at reviews of TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE, open positions, location of TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TNS INTELLIGENT LICHT SERVICE, employees, financial statistics.