MPA SOUND & LIGHT

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • MPA SOUND & LIGHT
Private companiesFurniture and Fixtures • MPA SOUND & LIGHT

Contactgegevens MPA SOUND & LIGHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MPA SOUND & LIGHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MPA SOUND & LIGHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoor Langensstraat 25; 3950; Bocholt (Kaulille), België

Telefoon (phone): 011 44 73 04 (+32-011 44 73 04) 011 44 73 04 (+32-011 44 73 04)

Fax (fax): 011 44 73 04 (+32-011 44 73 04) 011 44 73 04 (+32-011 44 73 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MPA SOUND & LIGHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MPA SOUND & LIGHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MPA SOUND & LIGHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MPA SOUND & LIGHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MPA SOUND & LIGHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MPA SOUND & LIGHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MPA SOUND & LIGHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MPA SOUND & LIGHT
Products information MPA SOUND & LIGHT

BTW identificatienummer (tax): BE02379882812
Ondernemingsnummer: 5826019287
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 561,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Sound systems & equipment - Rental

Product categorie (product category): Lighting fixtures - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MPA SOUND & LIGHT
(Get full report from official database of BE for MPA SOUND & LIGHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MPA SOUND & LIGHT
Addition kinds of activities for MPA SOUND & LIGHT

3354. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
501502. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used
809303. Gezinsplanning en preventieklinieken | Family planning and birth control clinics
20330304. Vruchtensappen: vers | Fruit juices: fresh
32610103. Waskabels, glanzend china | Laundry trays, vitreous china
42229903. Opslag, koelopslag of gekoelde | Warehousing, cold storage or refrigerated
48999905. Satelliet grondstations | Satellite earth stations
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government

Werken bij MPA SOUND & LIGHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MPA SOUND & LIGHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MPA SOUND & LIGHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MPA SOUND & LIGHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van MPA SOUND & LIGHT in sociale netwerken
Look for responds of MPA SOUND & LIGHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MPA SOUND & LIGHT. Laat een reactie achter voor MPA SOUND & LIGHT. MPA SOUND & LIGHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MPA SOUND & LIGHT. Leave a respond for MPA SOUND & LIGHT. MPA SOUND & LIGHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MPA SOUND & LIGHT op de google maps. Adres en contacten MPA SOUND & LIGHT
Location of MPA SOUND & LIGHT on the google maps. Address and contacts of MPA SOUND & LIGHT

Andere gerelateerde bedrijven als come MPA SOUND & LIGHT MPA SOUND & LIGHT: FLCOMITE VOOR ONDERWIJS VZW | De La Cerda P | Midera NV | FOTO ERDELO | STOCKEL PNEUS

Other related companies as MPA SOUND & LIGHT: FLCOMITE VOOR ONDERWIJS VZW | De La Cerda P | Midera NV | FOTO ERDELO | STOCKEL PNEUS

MPA SOUND & LIGHT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MPA SOUND & LIGHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02379882812. Het bedrijf MPA SOUND & LIGHT bevindt zich op het adres: Pastoor Langensstraat 25; 3950; Bocholt (Kaulille). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 561,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lighting fixtures - Rental. Lijst met producten zijn Sound systems & equipment - Rental.
De hoofdactiviteit van MPA SOUND & LIGHT is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MPA SOUND & LIGHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MPA SOUND & LIGHT, openstaande posities, locatie van MPA SOUND & LIGHT op de kaart.

MPA SOUND & LIGHT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MPA SOUND & LIGHT, company assigned to the tax number BE02379882812. The company MPA SOUND & LIGHT is located at the address: Pastoor Langensstraat 25; 3950; Bocholt (Kaulille). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 561,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lighting fixtures - Rental. List of products are Sound systems & equipment - Rental.
The main activity of MPA SOUND & LIGHT is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MPA SOUND & LIGHT is not available. You also can look at reviews of MPA SOUND & LIGHT, open positions, location of MPA SOUND & LIGHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MPA SOUND & LIGHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MPA SOUND & LIGHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MPA SOUND & LIGHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MPA SOUND & LIGHT, employees, financial statistics.