D Light SPRL

Contactgegevens D Light SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D Light SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

D Light SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Chapelle 2; 5340; Gesves, België

Telefoon (phone): 083 67 80 04 (+32-083 67 80 04) 083 67 80 04 (+32-083 67 80 04)

Fax (fax): 083 67 85 20 (+32-083 67 85 20) 083 67 85 20 (+32-083 67 85 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D Light SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D Light SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D Light SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D Light SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D Light SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D Light SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D Light SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D Light SPRL
Products information D Light SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02099182128
Ondernemingsnummer: 1522125244
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in D Light SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lighting - Stage and disco

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D Light SPRL
(Get full report from official database of BE for D Light SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor D Light SPRL
Addition kinds of activities for D Light SPRL

251105. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
344311. Chambers en caissons | Chambers and caissons
38410417. speculums | Speculums
51691100. Industriële zouten en poetsmiddelen | Industrial salts and polishes
56210101. boutiques | Boutiques
86210101. Tandvereniging | Dental association

Werken bij D Light SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D Light SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D Light SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D Light SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • Dakdekker platte daken (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: LIMBURGSE INDUSTRIELE DAKWERKEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er om onze ploeg te versterken. Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van de bekleding van platte daken (roofing).

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

Zoek naar antwoorden van D Light SPRL in sociale netwerken
Look for responds of D Light SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor D Light SPRL. Laat een reactie achter voor D Light SPRL. D Light SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D Light SPRL. Leave a respond for D Light SPRL. D Light SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D Light SPRL op de google maps. Adres en contacten D Light SPRL
Location of D Light SPRL on the google maps. Address and contacts of D Light SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come D Light SPRL D Light SPRL: Life Style Center | sport et soleil ASBL | IMMOGESTA PR?T + | Kroon (De) | GARAGE BOTTEQUIN

Other related companies as D Light SPRL: Life Style Center | sport et soleil ASBL | IMMOGESTA PR?T + | Kroon (De) | GARAGE BOTTEQUIN

D Light SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D Light SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02099182128. Het bedrijf D Light SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Chapelle 2; 5340; Gesves. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 124,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lighting - Stage and disco. Producten gemaakt in D Light SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D Light SPRL is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D Light SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D Light SPRL, openstaande posities, locatie van D Light SPRL op de kaart.

D Light SPRL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is D Light SPRL, company assigned to the tax number BE02099182128. The company D Light SPRL is located at the address: Rue de la Chapelle 2; 5340; Gesves. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 124,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lighting - Stage and disco. Products created in D Light SPRL were not found.
The main activity of D Light SPRL is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D Light SPRL is not available. You also can look at reviews of D Light SPRL, open positions, location of D Light SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D Light SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D Light SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D Light SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D Light SPRL, employees, financial statistics.