ACOUSTIC SERVICES

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ACOUSTIC SERVICES
Private companiesFood Stores • ACOUSTIC SERVICES

Contactgegevens ACOUSTIC SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACOUSTIC SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACOUSTIC SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Centre 1; 6791; Aubange (Athus), België

Telefoon (phone): 0495 51 46 00; 063 67 78 55 (+32-0495 51 46 00; 063 67 78 55) 0495 51 46 00; 063 67 78 55 (+32-0495 51 46 00; 063 67 78 55)

Fax (fax): 063 41 32 00 (+32-063 41 32 00) 063 41 32 00 (+32-063 41 32 00)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACOUSTIC SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACOUSTIC SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACOUSTIC SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACOUSTIC SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACOUSTIC SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACOUSTIC SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACOUSTIC SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACOUSTIC SERVICES
Products information ACOUSTIC SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE02076660156
Ondernemingsnummer: 3325531005
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sound systems & equipment - Retail; Sound systems & equipment - Rental

Product categorie (product category): Lighting - Stage and disco

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACOUSTIC SERVICES
(Get full report from official database of BE for ACOUSTIC SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACOUSTIC SERVICES
Addition kinds of activities for ACOUSTIC SERVICES

251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
17999913. Glasvezelwerk | Fiberglass work
25310400. Stadionmeubilair | Stadium furniture
28360303. toxoïden | Toxoids
39520108. Modellerende klei | Modeling clay
51999925. wormen | Worms

Werken bij ACOUSTIC SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACOUSTIC SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACOUSTIC SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACOUSTIC SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Wetteren, een innovatief productiebedrijf, zijn wij momenteel op zoek naar een magazijnier/heftruckchauffeur (m/v). - Laden en lossen van vrachtwagens a.d.h.v. een controlelijst en een scansysteem - De afgewerkte producten met de heftruck verplaatsen naar het magazijn - De grondstoffen en verpakkingsmateriaal klaarzetten volgens de vooropgestelde productieplanning - Inventariseren van de geproduceerde artikelen op basis van de labels

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van ACOUSTIC SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of ACOUSTIC SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACOUSTIC SERVICES. Laat een reactie achter voor ACOUSTIC SERVICES. ACOUSTIC SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACOUSTIC SERVICES. Leave a respond for ACOUSTIC SERVICES. ACOUSTIC SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACOUSTIC SERVICES op de google maps. Adres en contacten ACOUSTIC SERVICES
Location of ACOUSTIC SERVICES on the google maps. Address and contacts of ACOUSTIC SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come ACOUSTIC SERVICES ACOUSTIC SERVICES: JET | LE CAMPUS | CR?MERIE COLETTE | VERCOUTER & CIE | Van Brandt

Other related companies as ACOUSTIC SERVICES: JET | LE CAMPUS | CR?MERIE COLETTE | VERCOUTER & CIE | Van Brandt

ACOUSTIC SERVICES is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACOUSTIC SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02076660156. Het bedrijf ACOUSTIC SERVICES bevindt zich op het adres: Rue du Centre 1; 6791; Aubange (Athus). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 603,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lighting - Stage and disco. Lijst met producten zijn Sound systems & equipment - Retail; Sound systems & equipment - Rental.
De hoofdactiviteit van ACOUSTIC SERVICES is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACOUSTIC SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACOUSTIC SERVICES, openstaande posities, locatie van ACOUSTIC SERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACOUSTIC SERVICES is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACOUSTIC SERVICES, company assigned to the tax number BE02076660156. The company ACOUSTIC SERVICES is located at the address: Rue du Centre 1; 6791; Aubange (Athus). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 603,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lighting - Stage and disco. List of products are Sound systems & equipment - Retail; Sound systems & equipment - Rental.
The main activity of ACOUSTIC SERVICES is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACOUSTIC SERVICES is not available. You also can look at reviews of ACOUSTIC SERVICES, open positions, location of ACOUSTIC SERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACOUSTIC SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACOUSTIC SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACOUSTIC SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACOUSTIC SERVICES, employees, financial statistics.