Bibliotheek Kuurne

Contactgegevens Bibliotheek Kuurne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bibliotheek Kuurne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bibliotheek Kuurne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomgaardstraat 85; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 72 68 72 (+32-056 72 68 72) 056 72 68 72 (+32-056 72 68 72)

Fax (fax): +32 (50) 549-51-25 +32 (50) 549-51-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bibliotheek Kuurne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bibliotheek Kuurne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bibliotheek Kuurne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bibliotheek Kuurne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bibliotheek Kuurne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bibliotheek Kuurne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bibliotheek Kuurne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bibliotheek Kuurne
Products information Bibliotheek Kuurne

BTW identificatienummer (tax): BE09893707275
Ondernemingsnummer: 6401977539
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Bibliotheek Kuurne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Libraries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bibliotheek Kuurne
(Get full report from official database of BE for Bibliotheek Kuurne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bibliotheek Kuurne
Addition kinds of activities for Bibliotheek Kuurne

174100. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
762300. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
16230202. Kabeltelevisie lijnconstructie | Cable television line construction
34839902. Artillerie schelpen, meer dan 30 mm. | Artillery shells, over 30 mm.
35439902. Gieterij patroonmaking | Foundry patternmaking

Werken bij Bibliotheek Kuurne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bibliotheek Kuurne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bibliotheek Kuurne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bibliotheek Kuurne. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP MORTSEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Borgloon en omstreken (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Bibliotheek Kuurne in sociale netwerken
Look for responds of Bibliotheek Kuurne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bibliotheek Kuurne. Laat een reactie achter voor Bibliotheek Kuurne. Bibliotheek Kuurne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bibliotheek Kuurne. Leave a respond for Bibliotheek Kuurne. Bibliotheek Kuurne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bibliotheek Kuurne op de google maps. Adres en contacten Bibliotheek Kuurne
Location of Bibliotheek Kuurne on the google maps. Address and contacts of Bibliotheek Kuurne

Andere gerelateerde bedrijven als come Bibliotheek Kuurne Bibliotheek Kuurne: Helvoet Pharma Belgium NV | P. VAN DE PERCK | CR?CHE POMME ET CANNELLE | Maetens A | Le café des délices

Other related companies as Bibliotheek Kuurne: Helvoet Pharma Belgium NV | P. VAN DE PERCK | CR?CHE POMME ET CANNELLE | Maetens A | Le café des délices

Bibliotheek Kuurne is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bibliotheek Kuurne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09893707275. Het bedrijf Bibliotheek Kuurne bevindt zich op het adres: Boomgaardstraat 85; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 134,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Libraries. Producten gemaakt in Bibliotheek Kuurne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bibliotheek Kuurne is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bibliotheek Kuurne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bibliotheek Kuurne, openstaande posities, locatie van Bibliotheek Kuurne op de kaart.

Bibliotheek Kuurne is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bibliotheek Kuurne, company assigned to the tax number BE09893707275. The company Bibliotheek Kuurne is located at the address: Boomgaardstraat 85; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 134,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Libraries. Products created in Bibliotheek Kuurne were not found.
The main activity of Bibliotheek Kuurne is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bibliotheek Kuurne is not available. You also can look at reviews of Bibliotheek Kuurne, open positions, location of Bibliotheek Kuurne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bibliotheek Kuurne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bibliotheek Kuurne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bibliotheek Kuurne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bibliotheek Kuurne, employees, financial statistics.