LIBRAIRIE PAGE ? PAGE

Contactgegevens LIBRAIRIE PAGE ? PAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE PAGE ? PAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE PAGE ? PAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE JOS WUIDER 61; 4102; SERAING, België

Telefoon (phone): 43309650 (+32-43309650) 43309650 (+32-43309650)

Fax (fax): +32 (61) 433-70-42 +32 (61) 433-70-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE PAGE ? PAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE PAGE ? PAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE PAGE ? PAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE PAGE ? PAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE PAGE ? PAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE PAGE ? PAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE PAGE ? PAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE PAGE ? PAGE
Products information LIBRAIRIE PAGE ? PAGE

BTW identificatienummer (tax): BE04733703613
Ondernemingsnummer: 9421295166
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Manuels Scolaires.. Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Librairies. Tabac. Fournitures de bureau. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE PAGE ? PAGE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE PAGE ? PAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE PAGE ? PAGE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE PAGE ? PAGE

394900. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
20340201. Data, gedroogd | Dates, dried
20460203. Maïsolie, maaltijd | Corn oil, meal
23290206. Timmerjassen: mannen, jongeren en jongens | Lumber jackets: men's, youths', and boys'
28210204. Ethyleenglycol tereftalezuur, mylar | Ethylene glycol terephthalic acid, mylar
35320208. Scheiding machines, mineraal | Separating machinery, mineral
42120202. Petroleumvervoer, lokaal | Petroleum haulage, local

Werken bij LIBRAIRIE PAGE ? PAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE PAGE ? PAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE PAGE ? PAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE PAGE ? PAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Zelzate (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Jobstudent (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE PAGE ? PAGE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE PAGE ? PAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE PAGE ? PAGE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE PAGE ? PAGE. LIBRAIRIE PAGE ? PAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE PAGE ? PAGE. Leave a respond for LIBRAIRIE PAGE ? PAGE. LIBRAIRIE PAGE ? PAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE PAGE ? PAGE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE PAGE ? PAGE
Location of LIBRAIRIE PAGE ? PAGE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE PAGE ? PAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE PAGE ? PAGE LIBRAIRIE PAGE ? PAGE: Rosseel E | HENRY E | BOERDEIJ DE BRABANDER | Oasis Design | E. DEBEER

Other related companies as LIBRAIRIE PAGE ? PAGE: Rosseel E | HENRY E | BOERDEIJ DE BRABANDER | Oasis Design | E. DEBEER

LIBRAIRIE PAGE ? PAGE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE PAGE ? PAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04733703613. Het bedrijf LIBRAIRIE PAGE ? PAGE bevindt zich op het adres: AVENUE JOS WUIDER 61; 4102; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 155,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Librairies. Tabac. Fournitures de bureau. Journaux. Lijst met producten zijn Produits: Manuels Scolaires.. Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE PAGE ? PAGE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE PAGE ? PAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE PAGE ? PAGE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE PAGE ? PAGE op de kaart.

LIBRAIRIE PAGE ? PAGE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE PAGE ? PAGE, company assigned to the tax number BE04733703613. The company LIBRAIRIE PAGE ? PAGE is located at the address: AVENUE JOS WUIDER 61; 4102; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 155,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Librairies. Tabac. Fournitures de bureau. Journaux. List of products are Produits: Manuels Scolaires.. Produits: Papeterie..
The main activity of LIBRAIRIE PAGE ? PAGE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE PAGE ? PAGE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE PAGE ? PAGE, open positions, location of LIBRAIRIE PAGE ? PAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE PAGE ? PAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE PAGE ? PAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE PAGE ? PAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE PAGE ? PAGE, employees, financial statistics.