PRESS CENTER

Contactgegevens PRESS CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRESS CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRESS CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE MAURICE SERVAIS 11; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81228390 (+32-81228390) 81228390 (+32-81228390)

Fax (fax): +32 (59) 954-62-20 +32 (59) 954-62-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRESS CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRESS CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRESS CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRESS CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRESS CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRESS CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRESS CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRESS CENTER
Products information PRESS CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE05427764892
Ondernemingsnummer: 2248046875
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PRESS CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Librairies. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRESS CENTER
(Get full report from official database of BE for PRESS CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRESS CENTER
Addition kinds of activities for PRESS CENTER

149905. Talc mining | Talc mining
355501. Drukpersen | Printing presses
20139910. Luncheon vlees, uit gekocht vlees | Luncheon meat, from purchased meat
22730402. Tapijten, textielvezel | Carpets, textile fiber
30690205. Matten of mat, rubber, niet | Mats or matting, rubber, nec
32920203. Blad, asbestcement: plat of golfkleurig | Sheet, asbestos cement: flat or corrugated
33120801. Ferroalloys, geproduceerd in hoogovens | Ferroalloys, produced in blast furnaces
36120310. Lichtbuis transformatoren | Luminous tube transformers
58130105. Taverne (drinkplaatsen) | Tavern (drinking places)

Werken bij PRESS CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRESS CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRESS CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRESS CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Galmaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) kassamedewerker te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar jobstudenten die willen werken aen de kassa.

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Freelance/Tijdelijke Payroll Officer (6m) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674433-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een onderneming gevestigd in de regio Antwerpen. Je werkt mee aan de optimalisatie van diverse administratieve HR-processen  Je neemt actief deel aan uiteenlopende HR-projecten. Je staat samen met de overige teamleden in voor een correcte loonverwerking.  Je verstrekt aan de medewerkers op een gestructureerde, proactieve en klantgerichte manier de nodige informatie en advies m.b.t. sociale wetgeving. Je staat mee in voor de rapporteringen en voorbereiding van de budgetoefening 

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van PRESS CENTER in sociale netwerken
Look for responds of PRESS CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRESS CENTER. Laat een reactie achter voor PRESS CENTER. PRESS CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRESS CENTER. Leave a respond for PRESS CENTER. PRESS CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRESS CENTER op de google maps. Adres en contacten PRESS CENTER
Location of PRESS CENTER on the google maps. Address and contacts of PRESS CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come PRESS CENTER PRESS CENTER: Bouts J | Tenten Snoeck BVBA | MISTER MINIT | ZELFBEDIENING MARIJKE | LODEWIJK LEMMENS

Other related companies as PRESS CENTER: Bouts J | Tenten Snoeck BVBA | MISTER MINIT | ZELFBEDIENING MARIJKE | LODEWIJK LEMMENS

PRESS CENTER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRESS CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05427764892. Het bedrijf PRESS CENTER bevindt zich op het adres: PLACE MAURICE SERVAIS 11; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Librairies. Tabac. Producten gemaakt in PRESS CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRESS CENTER is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRESS CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRESS CENTER, openstaande posities, locatie van PRESS CENTER op de kaart.

PRESS CENTER is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRESS CENTER, company assigned to the tax number BE05427764892. The company PRESS CENTER is located at the address: PLACE MAURICE SERVAIS 11; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Librairies. Tabac. Products created in PRESS CENTER were not found.
The main activity of PRESS CENTER is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PRESS CENTER is not available. You also can look at reviews of PRESS CENTER, open positions, location of PRESS CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRESS CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRESS CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRESS CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRESS CENTER, employees, financial statistics.