LA FEUILLE DE CHOU

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • LA FEUILLE DE CHOU
Private companiesRailroad Transportation • LA FEUILLE DE CHOU

Contactgegevens LA FEUILLE DE CHOU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA FEUILLE DE CHOU: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA FEUILLE DE CHOU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA COURONNE 467; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26482139 (+32-26482139) 26482139 (+32-26482139)

Fax (fax): +32 (15) 298-49-41 +32 (15) 298-49-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA FEUILLE DE CHOU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA FEUILLE DE CHOU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA FEUILLE DE CHOU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA FEUILLE DE CHOU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA FEUILLE DE CHOU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA FEUILLE DE CHOU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA FEUILLE DE CHOU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA FEUILLE DE CHOU
Products information LA FEUILLE DE CHOU

BTW identificatienummer (tax): BE03449401855
Ondernemingsnummer: 7113067626
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Librairies. Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA FEUILLE DE CHOU
(Get full report from official database of BE for LA FEUILLE DE CHOU)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA FEUILLE DE CHOU
Addition kinds of activities for LA FEUILLE DE CHOU

382606. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties
22540000. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
28359908. In vivo diagnostiek | In vivo diagnostics
35420000. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
64119908. Professionele normen diensten, verzekering | Professional standards services, insurance
76992201. Vliegtuig instrument reparatie | Aircraft flight instrument repair
87449903. Gevangenissen, privébediend | Jails, privately operated

Werken bij LA FEUILLE DE CHOU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA FEUILLE DE CHOU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA FEUILLE DE CHOU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA FEUILLE DE CHOU. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • Metser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

  • Operator (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

  • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zottegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Technicus HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van LA FEUILLE DE CHOU in sociale netwerken
Look for responds of LA FEUILLE DE CHOU in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA FEUILLE DE CHOU. Laat een reactie achter voor LA FEUILLE DE CHOU. LA FEUILLE DE CHOU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA FEUILLE DE CHOU. Leave a respond for LA FEUILLE DE CHOU. LA FEUILLE DE CHOU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA FEUILLE DE CHOU op de google maps. Adres en contacten LA FEUILLE DE CHOU
Location of LA FEUILLE DE CHOU on the google maps. Address and contacts of LA FEUILLE DE CHOU

Andere gerelateerde bedrijven als come LA FEUILLE DE CHOU LA FEUILLE DE CHOU: WIJS & JOSMAR | GRYP | JOSEPH NEUCKENS | Omicor | Switch On s.a.

Other related companies as LA FEUILLE DE CHOU: WIJS & JOSMAR | GRYP | JOSEPH NEUCKENS | Omicor | Switch On s.a.

LA FEUILLE DE CHOU is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA FEUILLE DE CHOU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03449401855. Het bedrijf LA FEUILLE DE CHOU bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA COURONNE 467; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Librairies. Journaux. Tabac. Lijst met producten zijn Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van LA FEUILLE DE CHOU is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA FEUILLE DE CHOU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA FEUILLE DE CHOU, openstaande posities, locatie van LA FEUILLE DE CHOU op de kaart.

LA FEUILLE DE CHOU is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA FEUILLE DE CHOU, company assigned to the tax number BE03449401855. The company LA FEUILLE DE CHOU is located at the address: AVENUE DE LA COURONNE 467; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Librairies. Journaux. Tabac. List of products are Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of LA FEUILLE DE CHOU is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LA FEUILLE DE CHOU is not available. You also can look at reviews of LA FEUILLE DE CHOU, open positions, location of LA FEUILLE DE CHOU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA FEUILLE DE CHOU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA FEUILLE DE CHOU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA FEUILLE DE CHOU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA FEUILLE DE CHOU, employees, financial statistics.