LIBRAIRIE LE PAPYRUS

Contactgegevens LIBRAIRIE LE PAPYRUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE LE PAPYRUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE LE PAPYRUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CHARLEROI 117B119; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81614313 (+32-81614313) 81614313 (+32-81614313)

Fax (fax): +32 (65) 632-95-41 +32 (65) 632-95-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE LE PAPYRUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE LE PAPYRUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE LE PAPYRUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE LE PAPYRUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE LE PAPYRUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE LE PAPYRUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE LE PAPYRUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE LE PAPYRUS
Products information LIBRAIRIE LE PAPYRUS

BTW identificatienummer (tax): BE09016448974
Ondernemingsnummer: 7939514160
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits & Services: Livres.

Product categorie (product category): Librairies. Antiquités. Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE LE PAPYRUS
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE LE PAPYRUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE LE PAPYRUS
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE LE PAPYRUS

284399. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
342900. Hardware, nec | Hardware, nec
14290103. Trap rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Trap rock, crushed and broken-quarrying
14590300. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
25410301. Tellers of toonbanken, hout | Counters or counter display cases, wood
28510108. Kunststof basisverf en lak | Plastics base paints and varnishes
36630110. Ontvangers, radiocommunicatie | Receivers, radio communications
38510103. Lensbekleding, oftalmisch | Lens coating, ophthalmic
56320102. bontwerkers | Furriers
72130203. Shirt levering | Shirt supply

Werken bij LIBRAIRIE LE PAPYRUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE LE PAPYRUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE LE PAPYRUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE LE PAPYRUS. Looking for open vacancies in other companies

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE LE PAPYRUS in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE LE PAPYRUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE LE PAPYRUS. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE LE PAPYRUS. LIBRAIRIE LE PAPYRUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE LE PAPYRUS. Leave a respond for LIBRAIRIE LE PAPYRUS. LIBRAIRIE LE PAPYRUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE LE PAPYRUS op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE LE PAPYRUS
Location of LIBRAIRIE LE PAPYRUS on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE LE PAPYRUS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE LE PAPYRUS LIBRAIRIE LE PAPYRUS: PEINIGER STELLINGBOUW | Huis Kalter | Merlijn | GABRIEL LANNOO | GAR SWINNEN

Other related companies as LIBRAIRIE LE PAPYRUS: PEINIGER STELLINGBOUW | Huis Kalter | Merlijn | GABRIEL LANNOO | GAR SWINNEN

LIBRAIRIE LE PAPYRUS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE LE PAPYRUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09016448974. Het bedrijf LIBRAIRIE LE PAPYRUS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CHARLEROI 117B119; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Librairies. Antiquités. Journaux. Tabac. Lijst met producten zijn Produits & Services: Livres..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE LE PAPYRUS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE LE PAPYRUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE LE PAPYRUS, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE LE PAPYRUS op de kaart.

LIBRAIRIE LE PAPYRUS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE LE PAPYRUS, company assigned to the tax number BE09016448974. The company LIBRAIRIE LE PAPYRUS is located at the address: CHAUSS?E DE CHARLEROI 117B119; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Librairies. Antiquités. Journaux. Tabac. List of products are Produits & Services: Livres..
The main activity of LIBRAIRIE LE PAPYRUS is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE LE PAPYRUS is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE LE PAPYRUS, open positions, location of LIBRAIRIE LE PAPYRUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE LE PAPYRUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE LE PAPYRUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE LE PAPYRUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE LE PAPYRUS, employees, financial statistics.