LIBRAIRIE BEETHOVEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • LIBRAIRIE BEETHOVEN
Private companiesFood Stores • LIBRAIRIE BEETHOVEN

Contactgegevens LIBRAIRIE BEETHOVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE BEETHOVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE BEETHOVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LOUIS VAN BEETHOVEN 84; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25237204 (+32-25237204) 25237204 (+32-25237204)

Fax (fax): +32 (61) 346-28-64 +32 (61) 346-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE BEETHOVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE BEETHOVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE BEETHOVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE BEETHOVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE BEETHOVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE BEETHOVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE BEETHOVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE BEETHOVEN
Products information LIBRAIRIE BEETHOVEN

BTW identificatienummer (tax): BE04601318359
Ondernemingsnummer: 5753509521
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LIBRAIRIE BEETHOVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE BEETHOVEN
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE BEETHOVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE BEETHOVEN
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE BEETHOVEN

2652. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
016199. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
449901. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services
22590105. Werk handschoenen, brei | Work gloves, knit
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
51530101. Gerst | Barley

Werken bij LIBRAIRIE BEETHOVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE BEETHOVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE BEETHOVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE BEETHOVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Dringend weekendmedewerker supermarkt (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende supermarktketen in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar een medewerker voor in het weekend. Je bent een 'All-round'-medewerker die zowel kassawerk als winkelwerk kan uitvoeren.

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • BIJLESLERAREN VOOR ANALYTISCHE VAKKEN (regio Haacht - Aarschot - Diest/VLAAMS-BRABANT) (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAD2018

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE BEETHOVEN in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE BEETHOVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE BEETHOVEN. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE BEETHOVEN. LIBRAIRIE BEETHOVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE BEETHOVEN. Leave a respond for LIBRAIRIE BEETHOVEN. LIBRAIRIE BEETHOVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE BEETHOVEN op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE BEETHOVEN
Location of LIBRAIRIE BEETHOVEN on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE BEETHOVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE BEETHOVEN LIBRAIRIE BEETHOVEN: BIEBUYCK DRANKENSERVICE | FLANDRIA | COIFFURE ANNE | Dress | Regissons

Other related companies as LIBRAIRIE BEETHOVEN: BIEBUYCK DRANKENSERVICE | FLANDRIA | COIFFURE ANNE | Dress | Regissons

LIBRAIRIE BEETHOVEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE BEETHOVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04601318359. Het bedrijf LIBRAIRIE BEETHOVEN bevindt zich op het adres: RUE LOUIS VAN BEETHOVEN 84; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Librairies. Producten gemaakt in LIBRAIRIE BEETHOVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE BEETHOVEN is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE BEETHOVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE BEETHOVEN, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE BEETHOVEN op de kaart.

LIBRAIRIE BEETHOVEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE BEETHOVEN, company assigned to the tax number BE04601318359. The company LIBRAIRIE BEETHOVEN is located at the address: RUE LOUIS VAN BEETHOVEN 84; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Librairies. Products created in LIBRAIRIE BEETHOVEN were not found.
The main activity of LIBRAIRIE BEETHOVEN is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE BEETHOVEN is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE BEETHOVEN, open positions, location of LIBRAIRIE BEETHOVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE BEETHOVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE BEETHOVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE BEETHOVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE BEETHOVEN, employees, financial statistics.