LIBERAIRIE DES ARDENNES

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • LIBERAIRIE DES ARDENNES
Private companiesTransportation Services • LIBERAIRIE DES ARDENNES

Contactgegevens LIBERAIRIE DES ARDENNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBERAIRIE DES ARDENNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBERAIRIE DES ARDENNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE J.B BRABANT 48; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81241092 (+32-81241092) 81241092 (+32-81241092)

Fax (fax): +32 (87) 309-59-27 +32 (87) 309-59-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBERAIRIE DES ARDENNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBERAIRIE DES ARDENNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBERAIRIE DES ARDENNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBERAIRIE DES ARDENNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBERAIRIE DES ARDENNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBERAIRIE DES ARDENNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBERAIRIE DES ARDENNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBERAIRIE DES ARDENNES
Products information LIBERAIRIE DES ARDENNES

BTW identificatienummer (tax): BE09503692626
Ondernemingsnummer: 2729248046
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Manuels Scolaires.

Product categorie (product category): Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBERAIRIE DES ARDENNES
(Get full report from official database of BE for LIBERAIRIE DES ARDENNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBERAIRIE DES ARDENNES
Addition kinds of activities for LIBERAIRIE DES ARDENNES

5013. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
201502. Eend slachten en verwerking | Duck slaughtering and processing
249100. Houtbescherming | Wood preserving
514904. Pasta en rijst | Pasta and rice
02730202. Mollusk boerderij | Mollusk farm
07429900. Veterinaire diensten, specialiteiten, nec | Veterinary services, specialties, nec
48419901. Kabeltelevisie | Cable television services
51990207. curiosa | Curios
59329904. Pandjeshuis | Pawnshop

Werken bij LIBERAIRIE DES ARDENNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBERAIRIE DES ARDENNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBERAIRIE DES ARDENNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBERAIRIE DES ARDENNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • Chocolatier (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

Zoek naar antwoorden van LIBERAIRIE DES ARDENNES in sociale netwerken
Look for responds of LIBERAIRIE DES ARDENNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBERAIRIE DES ARDENNES. Laat een reactie achter voor LIBERAIRIE DES ARDENNES. LIBERAIRIE DES ARDENNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBERAIRIE DES ARDENNES. Leave a respond for LIBERAIRIE DES ARDENNES. LIBERAIRIE DES ARDENNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBERAIRIE DES ARDENNES op de google maps. Adres en contacten LIBERAIRIE DES ARDENNES
Location of LIBERAIRIE DES ARDENNES on the google maps. Address and contacts of LIBERAIRIE DES ARDENNES

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBERAIRIE DES ARDENNES LIBERAIRIE DES ARDENNES: COIFFURE MARRON | Parkhotel BVBA | Maromaji | ANDRE LOGIER | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL

Other related companies as LIBERAIRIE DES ARDENNES: COIFFURE MARRON | Parkhotel BVBA | Maromaji | ANDRE LOGIER | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL

LIBERAIRIE DES ARDENNES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBERAIRIE DES ARDENNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09503692626. Het bedrijf LIBERAIRIE DES ARDENNES bevindt zich op het adres: RUE J.B BRABANT 48; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Librairies. Lijst met producten zijn Produits: Manuels Scolaires..
De hoofdactiviteit van LIBERAIRIE DES ARDENNES is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBERAIRIE DES ARDENNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBERAIRIE DES ARDENNES, openstaande posities, locatie van LIBERAIRIE DES ARDENNES op de kaart.

LIBERAIRIE DES ARDENNES is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBERAIRIE DES ARDENNES, company assigned to the tax number BE09503692626. The company LIBERAIRIE DES ARDENNES is located at the address: RUE J.B BRABANT 48; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Librairies. List of products are Produits: Manuels Scolaires..
The main activity of LIBERAIRIE DES ARDENNES is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBERAIRIE DES ARDENNES is not available. You also can look at reviews of LIBERAIRIE DES ARDENNES, open positions, location of LIBERAIRIE DES ARDENNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBERAIRIE DES ARDENNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBERAIRIE DES ARDENNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBERAIRIE DES ARDENNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBERAIRIE DES ARDENNES, employees, financial statistics.