LABO OILY

Contactgegevens LABO OILY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABO OILY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABO OILY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 69, Rue des Primeurs 1190 Forest - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-44-27-29 32-23-44-27-29

Fax (fax): 32-23-44-22-90 32-23-44-22-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABO OILY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABO OILY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABO OILY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABO OILY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABO OILY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABO OILY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABO OILY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABO OILY
Products information LABO OILY

BTW identificatienummer (tax): BE04908386230
Ondernemingsnummer: 5970489501
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 445,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LABO OILY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Haircare products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABO OILY
(Get full report from official database of BE for LABO OILY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABO OILY
Addition kinds of activities for LABO OILY

275202. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
10210102. Open pit koperertsmijnbouw | Open pit copper ore mining
20439902. Cornflakes: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Corn flakes: prepared as cereal breakfast food
50510210. Ijzer of stalen platte producten | Iron or steel flat products
51220203. Toiletartikelen | Toilet articles

Werken bij LABO OILY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABO OILY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABO OILY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABO OILY. Looking for open vacancies in other companies

 • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

 • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

 • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

 • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

  Type: Studentenjob

  Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

 • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

 • Productiearbeider (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Studentenjob

  Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

 • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

 • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

  Regio: OPPUURS

  Bedrijf: Cura Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

 • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

 • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: DIETER COUNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

Zoek naar antwoorden van LABO OILY in sociale netwerken
Look for responds of LABO OILY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABO OILY. Laat een reactie achter voor LABO OILY. LABO OILY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABO OILY. Leave a respond for LABO OILY. LABO OILY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABO OILY op de google maps. Adres en contacten LABO OILY
Location of LABO OILY on the google maps. Address and contacts of LABO OILY

Andere gerelateerde bedrijven als come LABO OILY LABO OILY: VANDEMAELE NV | Van Riemen-Lenaerts | FE. KUYPERS JEAN | Van Den Heuvel | DIMARO CAR

Other related companies as LABO OILY: VANDEMAELE NV | Van Riemen-Lenaerts | FE. KUYPERS JEAN | Van Den Heuvel | DIMARO CAR

LABO OILY is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABO OILY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04908386230. Het bedrijf LABO OILY bevindt zich op het adres: 69, Rue des Primeurs 1190 Forest - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 445,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Haircare products. Producten gemaakt in LABO OILY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABO OILY is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABO OILY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABO OILY, openstaande posities, locatie van LABO OILY op de kaart.

LABO OILY is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABO OILY, company assigned to the tax number BE04908386230. The company LABO OILY is located at the address: 69, Rue des Primeurs 1190 Forest - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 445,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Haircare products. Products created in LABO OILY were not found.
The main activity of LABO OILY is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LABO OILY is not available. You also can look at reviews of LABO OILY, open positions, location of LABO OILY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABO OILY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABO OILY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABO OILY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABO OILY, employees, financial statistics.