DE FEDERALE VERZEKERINGEN

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • DE FEDERALE VERZEKERINGEN
Private companiesRailroad Transportation • DE FEDERALE VERZEKERINGEN

Contactgegevens DE FEDERALE VERZEKERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE FEDERALE VERZEKERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE FEDERALE VERZEKERINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORENMARKT 1; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 78169250 (+32-78169250) 78169250 (+32-78169250)

Fax (fax): +32 (65) 805-41-11 +32 (65) 805-41-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE FEDERALE VERZEKERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE FEDERALE VERZEKERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE FEDERALE VERZEKERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE FEDERALE VERZEKERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE FEDERALE VERZEKERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE FEDERALE VERZEKERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE FEDERALE VERZEKERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE FEDERALE VERZEKERINGEN
Products information DE FEDERALE VERZEKERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE07466003417
Ondernemingsnummer: 5539825439
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in DE FEDERALE VERZEKERINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE FEDERALE VERZEKERINGEN
(Get full report from official database of BE for DE FEDERALE VERZEKERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE FEDERALE VERZEKERINGEN
Addition kinds of activities for DE FEDERALE VERZEKERINGEN

1311. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
519999. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
22610300. Decoratieve afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Decorative finishing of cotton broadwoven fabrics
30619901. Apparatuur rubberen goederen (mechanisch) | Appliance rubber goods (mechanical)
34339901. Gas infrarood verwarming eenheden | Gas infrared heating units
44810000. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
75499901. Doe-het-zelf-garages | Do-it-yourself garages

Werken bij DE FEDERALE VERZEKERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE FEDERALE VERZEKERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE FEDERALE VERZEKERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE FEDERALE VERZEKERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

Zoek naar antwoorden van DE FEDERALE VERZEKERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of DE FEDERALE VERZEKERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE FEDERALE VERZEKERINGEN. Laat een reactie achter voor DE FEDERALE VERZEKERINGEN. DE FEDERALE VERZEKERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE FEDERALE VERZEKERINGEN. Leave a respond for DE FEDERALE VERZEKERINGEN. DE FEDERALE VERZEKERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE FEDERALE VERZEKERINGEN op de google maps. Adres en contacten DE FEDERALE VERZEKERINGEN
Location of DE FEDERALE VERZEKERINGEN on the google maps. Address and contacts of DE FEDERALE VERZEKERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE FEDERALE VERZEKERINGEN DE FEDERALE VERZEKERINGEN: FLENCO CATERING SERVICES NV | FLALUMET-MOTORMET NV | GIOVANNA | VAN DEN BROEK WILLY / ALL ALARM SYSTEM | JOZEF SCHREURS

Other related companies as DE FEDERALE VERZEKERINGEN: FLENCO CATERING SERVICES NV | FLALUMET-MOTORMET NV | GIOVANNA | VAN DEN BROEK WILLY / ALL ALARM SYSTEM | JOZEF SCHREURS

DE FEDERALE VERZEKERINGEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE FEDERALE VERZEKERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07466003417. Het bedrijf DE FEDERALE VERZEKERINGEN bevindt zich op het adres: KORENMARKT 1; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in DE FEDERALE VERZEKERINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE FEDERALE VERZEKERINGEN is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE FEDERALE VERZEKERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE FEDERALE VERZEKERINGEN, openstaande posities, locatie van DE FEDERALE VERZEKERINGEN op de kaart.

DE FEDERALE VERZEKERINGEN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE FEDERALE VERZEKERINGEN, company assigned to the tax number BE07466003417. The company DE FEDERALE VERZEKERINGEN is located at the address: KORENMARKT 1; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in DE FEDERALE VERZEKERINGEN were not found.
The main activity of DE FEDERALE VERZEKERINGEN is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE FEDERALE VERZEKERINGEN is not available. You also can look at reviews of DE FEDERALE VERZEKERINGEN, open positions, location of DE FEDERALE VERZEKERINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE FEDERALE VERZEKERINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE FEDERALE VERZEKERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE FEDERALE VERZEKERINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE FEDERALE VERZEKERINGEN, employees, financial statistics.