PEETERS MARC

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • PEETERS MARC
Private companiesFood Stores • PEETERS MARC

Contactgegevens PEETERS MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEETERS MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEETERS MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLANTIN MORETUSLEI 335; 2140; BORGERHOUT, België

Telefoon (phone): 32722353 32722353

Fax (fax): +32 (87) 935-22-55 +32 (87) 935-22-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEETERS MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEETERS MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEETERS MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEETERS MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEETERS MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEETERS MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEETERS MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEETERS MARC
Products information PEETERS MARC

BTW identificatienummer (tax): BE09051055908
Ondernemingsnummer: 5387939453
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

bijstandverzek.,beleggingen,autoverzek.,gewaarborgd-inkomen,familiale,brandverzek.,kmo-verzekeringen,hypotheken,hospitalisatie,motoverzek.,levensverzek.,kredieten,tak-23,reisverzek.,pensioensparen,transportverzek. .

Product categorie (product category): Levensverzekeringsmaatschappijen; Medische,dieren and andere verzekeringsmaatschappijen; Motor- and zeeverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEETERS MARC
(Get full report from official database of BE for PEETERS MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEETERS MARC
Addition kinds of activities for PEETERS MARC

3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
363399. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
379900. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
02190000. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
31310302. Shanks, schoen | Shanks, shoe
34119904. Pails, behalve verzending: metaal | Pails, except shipping: metal
34440204. Vloeren en pijpen, kachel of oven: plaatwerk | Flues and pipes, stove or furnace: sheet metal

Werken bij PEETERS MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEETERS MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEETERS MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEETERS MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalmedewerker (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf met een jong team, zijn we op zoek naar een onthaalmedewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en wijst ze de weg binnen deze onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van uiteenlopende zaken en kan je gemakkelijk aanpassen. Je neemt graag initiatief en helpt graag klanten met allerlei vragen.

  • Magazijnier / orderpicker OPTIE VAST! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket bestaat uit orderpicking (manueel en soms met heftruck). Werkuren: dagdienst in 2 stelsels: 8u30-17u00 / 9u30-18u00 Startend op interimbasis, optie vast indien positieve evaluatie.

  • T FT Credit Analyst te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • Tijdelijk Administratief Bediende (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U beheert de inkomende mails en post - U verwerkt de audit rapporten - U stelt de interne communicaties op met betrekking tot de procedures en richtlijnen - U plant meetings in - U ondersteunt de het team bij het uitvoeren van algemene administratieve taken

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

Zoek naar antwoorden van PEETERS MARC in sociale netwerken
Look for responds of PEETERS MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEETERS MARC. Laat een reactie achter voor PEETERS MARC. PEETERS MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEETERS MARC. Leave a respond for PEETERS MARC. PEETERS MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEETERS MARC op de google maps. Adres en contacten PEETERS MARC
Location of PEETERS MARC on the google maps. Address and contacts of PEETERS MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come PEETERS MARC PEETERS MARC: Scarsi S SPRL | Piquin A | Imprimerie Appeldoorn S.P.R.L. | JEAN-PIERRE WAGEMANS | Van Acoleyen M

Other related companies as PEETERS MARC: Scarsi S SPRL | Piquin A | Imprimerie Appeldoorn S.P.R.L. | JEAN-PIERRE WAGEMANS | Van Acoleyen M

PEETERS MARC is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEETERS MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09051055908. Het bedrijf PEETERS MARC bevindt zich op het adres: PLANTIN MORETUSLEI 335; 2140; BORGERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 436,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Levensverzekeringsmaatschappijen; Medische,dieren and andere verzekeringsmaatschappijen; Motor- and zeeverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed; Verzekeringsmakelaars and experts. Lijst met producten zijn bijstandverzek.,beleggingen,autoverzek.,gewaarborgd-inkomen,familiale,brandverzek.,kmo-verzekeringen,hypotheken,hospitalisatie,motoverzek.,levensverzek.,kredieten,tak-23,reisverzek.,pensioensparen,transportverzek. ..
De hoofdactiviteit van PEETERS MARC is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEETERS MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEETERS MARC, openstaande posities, locatie van PEETERS MARC op de kaart.

PEETERS MARC is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEETERS MARC, company assigned to the tax number BE09051055908. The company PEETERS MARC is located at the address: PLANTIN MORETUSLEI 335; 2140; BORGERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 436,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Levensverzekeringsmaatschappijen; Medische,dieren and andere verzekeringsmaatschappijen; Motor- and zeeverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed; Verzekeringsmakelaars and experts. List of products are bijstandverzek.,beleggingen,autoverzek.,gewaarborgd-inkomen,familiale,brandverzek.,kmo-verzekeringen,hypotheken,hospitalisatie,motoverzek.,levensverzek.,kredieten,tak-23,reisverzek.,pensioensparen,transportverzek. ..
The main activity of PEETERS MARC is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PEETERS MARC is not available. You also can look at reviews of PEETERS MARC, open positions, location of PEETERS MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEETERS MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEETERS MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEETERS MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEETERS MARC, employees, financial statistics.