Horse Power Imagebuilding BVBA

Contactgegevens Horse Power Imagebuilding BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horse Power Imagebuilding BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horse Power Imagebuilding BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vullaertstraat 61; 8730; Beernem (Oedelem), België

Telefoon (phone): 050 79 21 89 (+32-050 79 21 89) 050 79 21 89 (+32-050 79 21 89)

Fax (fax): 050 79 21 89 (+32-050 79 21 89) 050 79 21 89 (+32-050 79 21 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horse Power Imagebuilding BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horse Power Imagebuilding BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horse Power Imagebuilding BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horse Power Imagebuilding BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horse Power Imagebuilding BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horse Power Imagebuilding BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horse Power Imagebuilding BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horse Power Imagebuilding BVBA
Products information Horse Power Imagebuilding BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09258697509
Ondernemingsnummer: 8078491210
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 825,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Advertising painters; Graphic designers

Product categorie (product category): Letters and lettering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horse Power Imagebuilding BVBA
(Get full report from official database of BE for Horse Power Imagebuilding BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horse Power Imagebuilding BVBA
Addition kinds of activities for Horse Power Imagebuilding BVBA

5052. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
15210104. Herstel van brandschade, eengezinswoningen | Repairing fire damage, single-family houses
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
26530107. Vellen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, corrugated: made from purchased materials
32310405. Veiligheidsglas: gemaakt van aangekochte glas | Safety glass: made from purchased glass
73360104. Pakketontwerp | Package design
79970200. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs
87320106. Fusie-, acquisitie- en reorganisatieonderzoek | Merger, acquisition, and reorganization research

Werken bij Horse Power Imagebuilding BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horse Power Imagebuilding BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horse Power Imagebuilding BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horse Power Imagebuilding BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Administratief medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal uit twee delen bestaan; -  enerzijds zal je eenvoudige aanbestedingen voorbereiden - anderzijds zal je enkele administratieve taken uitvoeren:        ° klasseren;        ° scannen;        ° briefwisseling;        ° bestellingen;        ° orderbevestigingen;        ° meehelpen aan de praktische voorbereidingen van evenementen (badges maken, voor het promomateriaal zorgen,...);        ° ...

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Elektromechanieker :  sta je in voor curatief onderhoud aan de productiemachines los je elektrische, mechanische en PLC-technische storingen op begeleid je externe techniekers bij interventies coördineer je regelmatig verbeterprojecten geef je input over mogelijke verbeteringen aan het machinepark Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Herentals met een 70-tal vaste werknemers

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van Horse Power Imagebuilding BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Horse Power Imagebuilding BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horse Power Imagebuilding BVBA. Laat een reactie achter voor Horse Power Imagebuilding BVBA. Horse Power Imagebuilding BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horse Power Imagebuilding BVBA. Leave a respond for Horse Power Imagebuilding BVBA. Horse Power Imagebuilding BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horse Power Imagebuilding BVBA op de google maps. Adres en contacten Horse Power Imagebuilding BVBA
Location of Horse Power Imagebuilding BVBA on the google maps. Address and contacts of Horse Power Imagebuilding BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Horse Power Imagebuilding BVBA Horse Power Imagebuilding BVBA: REMZI DURMUS | Maes M | Laurent P | TRIGEM | Boseret Ch

Other related companies as Horse Power Imagebuilding BVBA: REMZI DURMUS | Maes M | Laurent P | TRIGEM | Boseret Ch

Horse Power Imagebuilding BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Horse Power Imagebuilding BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09258697509. Het bedrijf Horse Power Imagebuilding BVBA bevindt zich op het adres: Vullaertstraat 61; 8730; Beernem (Oedelem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 825,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Letters and lettering. Lijst met producten zijn Advertising painters; Graphic designers.
De hoofdactiviteit van Horse Power Imagebuilding BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horse Power Imagebuilding BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horse Power Imagebuilding BVBA, openstaande posities, locatie van Horse Power Imagebuilding BVBA op de kaart.

Horse Power Imagebuilding BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Horse Power Imagebuilding BVBA, company assigned to the tax number BE09258697509. The company Horse Power Imagebuilding BVBA is located at the address: Vullaertstraat 61; 8730; Beernem (Oedelem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 825,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Letters and lettering. List of products are Advertising painters; Graphic designers.
The main activity of Horse Power Imagebuilding BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Horse Power Imagebuilding BVBA is not available. You also can look at reviews of Horse Power Imagebuilding BVBA, open positions, location of Horse Power Imagebuilding BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horse Power Imagebuilding BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horse Power Imagebuilding BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horse Power Imagebuilding BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horse Power Imagebuilding BVBA, employees, financial statistics.